Annonce
Første weekend i november står i j-dagens tegn. Juleøllets frigivelse bringer liv i gaden - og kontroverser i avisspalterne. Julebryg er dog mere end nissehuer og julesne. For nogle er det et glædeligt gensyn med en særlig række smagsnuancer, nye som gamle. Fotos: Linda Kastrup, Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix, Simon Læssøe, Michael Bager. Collage: Emil Østedgaard Nielsen
Magasin

I tusind år har vi drukket julen ind - men noget nyt er i gære ved den populære juletradition

Juleøllen kommer - på godt og på ondt. Men hvorfor fejrer vi hvert år stærkøllets genkomst? Faktisk er det en tradition, der går helt tilbage til dengang, vi hyldede Thor og Odin, og julefesten var mere drikkegilde end marcipangrise og gavepapir. Men som med alle gode historier er der malurt i bægeret, og julebryggens frigivelse foregår ikke altid uden kontroverser. Her kommer et portræt af en gammel kending - hadet og elsket.
Annonce

Annonce
Annonce
Annonce

Annonce
Annonce
Annonce

Læs mere annoncørbetalt indhold

Annonce

Annonce
Forsiden netop nu

Annonce

Annonce