Annonce
Mad
Kirsten Skaarup viste os, at vegetarmad kunne være festligt, selvom folk grinte ad hendes første bog
Kogebogsforfatter og eventyrer Kirsten Skaarup skrev sin første vegetariske kogebog for 45 år siden. Dengang talte man ikke om klima, men om dyrevelfærd. Selv om klimadagsordenen har mere fokus på den grønne mad, føler Kirsten Skaarup, at hun taler ind i et ekkokammer. - Mængden af kød, der bliver spist, er i hvert fald ikke dalende, siger hun.
Mest læste
Annonce
Seneste nyt
-
Mie Olise Kjærgaard: 50 år er den helt rigtige alder. Jeg mærker virkelig min styrke
-
Til te på slottet: Kronborg på nye måder
-
Leif Sylvester om at skifte spor: Jeg ville ikke længere være tømrermester. Jeg ville være kunstner
-
Knud Romers guide til Præstø: - Der er ikke nogen grund til at rejse andre steder hen
-
Vedbæk: Kvinden med barnet på svanevingen
-
Nu kan man komme helt ind i Karen Blixens soveværelse
-
Klumme: Konklavens mystik
Annonce
Mest læste
Annonce
Seneste nyt
-
- Mit retrosengetøj i varianter af orange indhyller mig i tryghed og glæde
-
Du genkender deres stemmer fra filmen, nu kan du se dem som Elsa og Anna i musicalen ”Frost”
-
Klumme: Så kom der lige et miljømærke mere
-
I denne jyske by ligger et prale-palæ
-
Test: Robotplæneklipperen Dreame A2 ligner en Porsche og gør græsslåningen til en leg
-
Test af robotplæneklipperen Mova M600: Dreames billigere ’fætter’ har styr på det væsentligste
-
Test af GOAT 0800 RTK fra Ecovacs: Præcis plæneklipning – omstændig opsætning
Annonce