Annoncørbetalt indhold

Citroën – leasing uden tårer

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af dytdyt.com

Alle har hørt nogle forfærdelige historier om leasingaftaler, der gav kæmpe ekstraregninger. Men er du opmærksom på, hvor meget du kører, og sørger for at ændre din leasingaftale løbende, hvis du kører mere end forventet, slipper du for grimme overraskelser. Samtidig kan du komme ud at køre i en ny bil meget billigere end normalt, fortæller den lokale Citroën-forhandler i Aalborg.

I mange år var leasing et fyord, der mest blev brugt til at skære toppen af prisen på de store, dyre luksusbiler.

Men sådan er det ikke længere.

For flere og flere går væk fra at købe familiebilen med det traditionelle billån, og vælger Citroen leasing priser fra 1.695 kr. i stedet. Så slipper de både for at lægge en stor udbetaling, og skal ikke gamble om, hvorvidt brugtprisen på bilen til sin tid rækker til at betale lånet ud – og giver til udbetalingen.

Kend dine udgifter til bilen, mens du ”ejer” den

Med privatleasing betaler du en fast pris hver måned, som dækker værditabet på bilen. Samtidig er alle serviceeftersyn inkluderet i aftalen.

Det betyder, at du reelt set kun skal betale dæk, kaskoforsikring, udgifter til brændstof eller el og grøn ejerafgift i den tid, du kører i bilen.

Derfor kan du komme ned og stille bilen igen, den dag leasingaftalen ophører. Har du ikke kørt flere kilometer end leasingaftalen inkluderer, skylder du ikke noget på bilen.

Derefter kan du så køre hjem igen i en ny leasingbil på samme vilkår. Hos Dytdyt.com finder du alle de nye Citroen modeller, hvoraf du kan lease flere af dem.

Hold øje med, hvor langt du kører

Prisen på en leasingaftale afhænger af det værditab, der er på bilen i løbet af leasingperioden. Det afhænger igen af, hvor mange kilometer du kører i bilen. Derfor beder vi altid folk komme med et realistisk bud på deres kørselsforbrug baseret på gamle kørebøger, bilsynsrapporter, og hvad der ellers kan give et fingerpeg om, hvor mange kilometer dr kører om året”, forklarer Peter Kjærsgaard fra Kjærsgaard Auto, som er autoriseret forhandler af Citroën i Aalborg.

Samtidig opfordrer vi folk til at kontakte os, hvis de opdager, at de kører mere end forventet. Så kan vi justere leasingaftalen i tide, så den svarer til det faktiske antal kørte kilometer. På den måde kan de store ekstraregninger efter leasingperioden undgås”, fortsætter Peter Kjærsgaard.

Med privatleasing kan du komme ud at køre i en ny Citroën med en førstegangsydelse på under 5.000 og en månedlig ydelse fra 1.695 kroner. Det gør det væsentligt billigere at komme ud at køre i en ny Citroën end med et traditionelt billån. Og så kender du alle dine udgifter til bilen i den periode, du ejer den”, slutter Peter Kjærsgaard.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit