Annoncørbetalt indhold

Der er mange måder at blive begravet på i dag

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af skattchristensen.dk

Begravelseshøjtideligheden behøver ikke længere foregå fra kirken, krematoriet eller et andet officielt sted. For den sags skyld kan den foregå hjemme i haven. Tilsvarende kan du begraves andre steder end på kirkegården, eller få spredt din aske andre steder end over havet, blot tilladelserne er i orden. Den lokale bedemand kan sørge for det hele, og være din garant for, at alt kommer til at foregå, som du har ønsket det, den dag du er død.

Det er blevet et mere alsidigt erhverv at være bedemand i dag”, fortæller Bente Høstgaard fra Skatt Christensen Begravelsesforretning i Nørresundby.

For i dag behøver ceremonien ikke foregå fra en kirke eller et krematorium, sådan som det har været almindeligt i mange år.

Du kan holde din mindeceremoni næsten lige, hvor du vil

I takt med at flere og flere ikke er medlem af folkekirken, er det blevet mere almindeligt, at folk finder andre steder at holde selve begravelsesceremonien fra”, uddyber Bente Høstgaard sin påstand.

Således er det ikke ualmindeligt, at folk vælger at ceremonien f.eks. skal foregå hjemme fra deres egen have eller et andet sted, som har betydet noget særligt for dem, mens de var i live. Det kræver blot, at ejeren af stedet giver sin tilladelse til det”, fortsætter hun.

Der er flere muligheder for at blive begravet

Der er også væsentligt flere muligheder for at blive begravet eller sat sin urne ned end kirkegården. Således findes der flere steder gravpladser, som er åbne for alle – både troende eller ikke troende. Her kan du købe et gravsted på samme måde, som du gør på en kirkegård.

Det er også muligt at få spredt sin aske mange andre steder end på havet. Igen handler det om at få indhentet de rigtige tilladelser. Enten af ejeren af stedet eller de offentlige myndigheder, som bestemmer over området.

Mange forbereder sig på deres sidste rejse

Vi er også blevet mere åbne om, hvad vi gerne vil have, at der skal ske, den dag vi skal ud på vores sidste rejse”, fortæller Bente Høstgaard.

Således er der flere og flere som har udfyldt den ”Min sidste vilje” blanket, som kan downloades fra vores hjemmeside. Her kan både bedemanden og de pårørende læse, præcist hvad den afdøde har ønsket sig”, slutter Bente Høstgaard. Det gør det nemmere for alle parter.

Andre tager forsat ikke stilling, ligesom mange er ret uforberedte, når de pludselig skal stå for et nært familiemedlems begravelse eller bisættelse. Derfor har begravelsesforretningen udgivet en guide til dødsfald i Aalborg på deres hjemmeside.

Her kan du som pårørende se, hvordan du griber det an, hvis du en dag kommer til at stå i den situation.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit