Annoncørbetalt indhold

Gartnerens tip: ”Så i vintermånederne og få en tidligt blomstrende have”

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af shop.gugplanteskole.dk

Kribler det i dine grønne fingre – også om vinteren? Bare fordi kalenderen snart viser december og januar er det ikke ensbetydende med, at arbejdet i haven skal stå stille. Faktisk er det muligt at så i vintermånederne, lade planterne overvintre og få en fantastisk tidlig start på havesæsonen. Det eneste det kræver, er de rigtige frø og det rette udstyr.

Ramsløg, persille og vintersalat, studenternellike og forglemmigej – et udsnit af de blomster- og græsfrø-sorter til haven, der egner sig godt til at blive plantet om vinteren. Eneste spørgsmål er, hvordan de overlever det barske danske vintervejr?

Gartner hos Gug Planteskole, et havecenter i Aalborg, forklarer: ”Hvis du vælger at så i vintermånederne, skal du lade frøene forspire, til de har dannet en bladroset, som de overvintrer med. Inden frosten kommer, skal du beskytte dine små planter med blade eller væv. Når lyset kommer tilbage, vil du opleve, at du får mange tidlige skud og en markant længere havesæson end normalt.”

At så frø i haven om vinteren er en simpel måde at gøre havesæsonen længere på og sørge for, at alt ikke blomstrer på samme tid.

Vinterblomstrende buske

Haveentusiaster behøver ikke at holde pause, blot fordi graderne falder under frysepunktet. Mange vælger at plante buske om vinteren, så der stadig er liv i haven, og Gug Planteskole sælger og rådgiver meget gerne i dit valg af vinterplanter.

Man kan med fordel finde vinterjasmin i planteskolens udvalg, som er en smuk busk med gule blomster, der ofte begynder at blomstre i november. Blomsterne strækker sig enkeltvis på buskens tynde grene, og skaber dermed lidt ekstra liv i en ellers kold tid.

Gug Planteskole har blandt andet også Kejserbuske i sortimentet, som også påbegynder blomstringen i november og kan fortsætte helt til marts. Her får man smukke, rosa blomster, som samler sig i små toppe rundt omkring på busken.

Bestil dine planter online

Hos Gug Planteskole i Nordjylland får du meget mere end smarte tips og tricks til en smuk, langvarig og farverig have. Du har nemlig mulighed for at spare køreturen, men stadig få frø, hækplanter og urter til din vinterhave.

Gartner hos Gug Planteskole forklarer: ”Vi har skabt et online plante-univers, der gør det nemt for vores kunder at have grønne fingre. Du kan sidde hjemme i din varme stue og udvælge, hvilke planter der passer bedst til haven. På vores hjemmeside kan du købe planterne, hvorefter du får dem leveret direkte hjem til baghaven.”

At det er vinter og koldt, er altså ikke længere en undskyldning for at holde dig væk fra haven. Tværtimod. Hos Gug Planteskole, har de gjort det nemt at have grønne fingre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit