Annoncørbetalt indhold

Gør arbejdet i højden sikkert med en lift

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af klimel.dk

Har du arbejdsopgaver, der skal udføres i højden, kan du selvfølgelig bruge en stige. Men nogle steder er stigen måske ikke lang nok, eller den er usikker at bruge, fordi den ikke kan stå på et stabilt underlag. Så kan en lift være en bedre løsning. Men er det ikke dyrt? Tænker du nok. Men det behøver det ikke at være. Læs med her.

Selvfølgelig kan du da købe en lift – hvis du har penge til det. For en lift koster flere hundredetusind kroner. Selv for en brugt. Dog kan du være heldig at finde mindre, brugte lifte til under 100.000 kr. Men hvis det ikke er en ofte tilbagevendende opgave, du skal have udført i højden, så vil det vare længe, før du har tjent den hjem i forhold til at leje en lift. Også selvom du lejer din lift ud til naboer, venner og familie.


Hvad er en lift?

Hvad er en lift? Det har vi spurgt Bøgild Thorhauge om. Han er indehaver af Klim Fjerritslev El, der har lift-udlejning i Nordjylland. ”Der findes mange forskellige typer af lifte. Du kan få saxlifte, bomlifte, bæltelifte og meget mere.” forklarer han.

”Fælles for dem alle er, at de kan løfte en – eller flere – personer op i en vis højde på en måde, der gør det sikkert at arbejde i den pågældende højde. Derudover har de alle også hjul, så de er transportable.” tilføjer han.


Hvad koster det at leje en lift?

En af fordelene ved at leje en lift frem for at købe en er, at du kun skal betale for den tid, du har brug for at have liften til rådighed. Du kan således leje liften på time-, dags-, weekend- eller ugebasis. Der er selvfølgelig penge at spare jo længere tid, du skal bruge den. Men omvendt er der jo ingen grund til at betale for en hel uge, hvis du kun skal bruge den en dag.

Prisen afhænger altså af, hvor længe du skal bruge liften. Men den afhænger også af, hvilken lifttype du skal bruge, og hvor højt den skal kunne gå op.

Er I flere i området, der har brug for en lift, kan I jo slå jer sammen og leje en lift for en weekend eller en uge.


Flere fordele ved at benytte dig af liftudlejning

Ud over at lejen selvsagt er billigere end købsprisen, så slipper du også for at skulle have plads til liften, når den ikke er i brug, samt for udgifter til vedligeholdelse.

Så skal du bruge en lift, er det helt klart en fordel at leje frem for at købe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit