Annoncørbetalt indhold

Nibe Festival er den nordjyske sommerperle

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af nibefestival.dk

Nibe Festival er den største musikfestival i Nordjylland og den 6. største af sin slags i hele Danmark. Der er altså god grund til at sætte kryds i kalenderen d. 29. juni - 2. juli i sommer, når Skalskoven åbner op for herlighederne for 37. gang. 


Når kalenderen viser sommer, og de høje temperaturer omringer landet, er der blandt mange stor enighed om, hvad sommeren skal indeholde. Festival er for mange årets samlingspunkt, der indbyder til hygge, højt humør og gode gensyn. Der findes mange forskellige festivaler, og du er altid sikret den gode oplevelse, når du træder ind på en festivalplads.


Glædeligt gensyn i Skalskoven 

De sidste par år har stået i skyggen af covid-19, som for alvor har sat en stopper for festen. Det har betydet afstand, håndsprit og en stopper for alt det dejlige vi kender. De sidste to års planlagte festivaler er blevet aflyst grundet de mange restriktioner, vi alle har levet med. Derfor er det med ekstra højt humør og glæde, når Skalskoven til sommer åbner dørene til Nordjyllands største fest.


I et par dage i sommerferien ligger den nordjyske by Nibe, sydvest for Aalborg, hus til fest og farver. Byen forvandles til en ægte sommerperle, når de lokale fra byen stævner sammen med festivalgæster fra hele landet. Det er grundlaget for en fantastisk festoplevelse.


Oplevelser på Nibe Festival

Hvor end i landet du kommer fra, så inviterer Nibe Festival til overnatning på campingområderne. På den måde får du den fulde oplevelse. Uanset om du ønsker en mere behagelig og luksuriøs oplevelse, eller om du ønsker fest og farver døgnet rundt, så er der en plads til dig.


Når du besøger festivalen, så går du hverken sulten eller tørstig i seng. De mange barer og spisesteder er med til at give dig den gode oplevelse. Spis dig mæt i en festivalburger, så du er klar til at danse natten lang til koncerten med din yndlingskunstner. Inden du går mod scenen, så kan du sikre dig kolde forsyninger med en øl til hver hånd. Så er grundlaget for festen på plads.


Sikre sommerens oplevelse på Nibe Festival 

Når arrangørerne og de mange frivillige forvandler skalskoven i Nibe til en festivalplads, der indbyder til dans, sang og fest, lokkes hvert år mange tusind deltagere til.


Fordelt på sine 4 scener kan du opleve op mod 80 koncerter på festivalen. Med årets line-up er det muligt at danse med på alt dit yndlingsmusik. Det brede spektrum af kunstnere gør, at du kan opleve forskellige genre. Både gamle anerkendte artister og de nyere artister står klar på scenerne til at feste med dig og give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.


Hvad end du har planer om at besøge festivalen for en enkelt dag eller i alle dagene, så er du mere end velkommen til festen på Nibe Festival. Køb din billet allerede i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit