Annoncørbetalt indhold

Sommerferieguide 2022: Drag ud på eventyr i en campervan

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af jysk-caravan.dk

Drømmer vi ikke alle om sommerferie og eventyr? Ønsker du at drage ud på eventyr med asfalt under hjulene og friheden til selv at vælge, hvor turen går hen? Så er ferie i en campervan lige noget for dig. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan holde ferie i en campervan uanset om du skal afsted alene, med kæresten eller med ungerne. 


Frihed under fire hjul 

Drømmer du en ferie, der ikke omhandler materialistiske ting, dyre restauranter eller swimmingpools, men derimod en ferie der giver dig en følelse af ultimativ frihed ved at lade dig gå i ét med naturen? Så vil en ferie i en campervan være lige noget for dig!


En campervan er ikke en almindelig autocamper, men derimod en tilpasset kasse-/varevogn, hvor alt hvad du behøver er lige ved hånden. Campervans er både praktiske og komfortable, og danner rammen for den perfekte ferie.


Fordelene ved at holde ferie i en autocamper 


Fordelen ved at holde ferie i en campervan i forhold til eksempelvis et sommerhus er først og fremmest, at du ikke skal stresse over at slå græs, klippe hæk, give huset træbeskyttelse osv. Derudover giver en ferie i en campervan en kæmpe frihed, da du kan stoppe op når som helst og hvor som helst. Campervan er oplagt for alle, som ønsker at komme ud i naturen, uanset om det er med børn, kæresten eller alene.


Campervan til salg 

Kan du ikke få nok af tanken om ferie i naturen der emmer af frihed, så kan du med fordel brygge videre på ønskerne om en naturferie frem for en all inclusive rejse til Mallorca. Hver type ferie har hver sin fordel, men friheden ved en Campervan overskygger det meste.


Inden du begiver dig ud i at købe en campervan, så kan du med fordel leje en for at prøve denne type ferie af. Bliver du ramt af friheden og naturens glæde, så kan du overveje om det er tid til at investere i en campervan. En fordel ved køb er, at en campervan ofte er væsentlig billigere sammenlignet med en traditionel autocamper.


Er du på udkigt efter en campervan til salg? Så kan du med fordel besøge Jysk Caravan Center i Støvring, kort tids kørsel fra Aalborg. Her kan du finde et stort udvalg af nye og brugte campervan til salg. I deres store indendørs campingcenter kan du gå på opdagelse og se hvordan de forskellige modeller er indrettet. Undervejs bliver du mødt af smilende og kompetent personale, der står klar til at guide dig igennem processen, så du har de bedst mulige betingelser for at tage på et eventyr af en ferie.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit