Annoncørbetalt indhold

Tegn dit eget drømmehus

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af greenhouse.dk

Ønsker du dig et helt individuelt træhus, som passer perfekt til din familie og perfekt til den grund, som det skal stå på? Så kan det første skridt i realiseringen af den drøm være, at du får lavet en tegning af dit drømmehus. På den måde kan du få maksimal indflydelse på, hvordan dit nye hus kommer til at se ud. Du kan også selv lave en plantegning, som giver huset en individuel indretning. Så er processen sat i gang.

Du behøver hverken at være arkitekt eller bygningskonstruktør for at få indflydelse på, hvordan dit kommende drømmehus af træ skal se ud. Der skal naturligvis nogle dygtige fagfolk med ind over i forhold til at vurdere, om dine planer er realisable. Det kan derfor godt være, at du er nødt til at ændre på nogle af dine gode idéer. Men langt hen ad vejen kan du få lige det hus, som du drømmer om.

Hvordan kommer du videre med dine tegninger og idéer?

Det næste skridt i processen er at sætte dig i forbindelse med et byggefirma, der kan forvandle dine planer til et byggeprojekt.

Vi har mange kunder, som kommer til os med nogle arbejdstegninger,” forklarer Niels Winther Svendsen, der er ejer i firmaet Green House der bygger huse af træ. ”Enkelte kunder har tegnet nogle meget detaljerede og flotte tegninger af deres drømmehus – de fleste er mest skitser,” fortæller han med et smil. ”Vi tager alle slags arbejdstegninger seriøst,” fortsætter han.

Vores dygtige arkitekter og konstruktører forvandler tegningerne, så de er realisable. Den del af processen er mange kunder meget glade for, for det giver mulighed for i høj grad at få indflydelse på husets endelige udseende.”

Vi gør alt, hvad vi kan for at arbejde videre med de idéer, som kunderne har,” fortsætter Niels Winther Svendsen, ”for vi ved, hvor vigtigt det er for kunderne, at huset bliver lige, som de gerne vil have det,” slutter han og viser stolt nogle billeder af huse, som kunder selv har tegnet.

Vil du gerne være med til selv at tegne og designe dit nye træhus: Green House, så er der gode muligheder for det. Så får du et hus, som bliver, lige som du gerne vil have det. Det gælder både det ydre og det indre af huset. Det gælder desuden også for både helårs- og for fritidshuse, samt hvis du ønsker at bygge nyt sommerhus, klik her. På den måde skaber du selv dit nye drømmehus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit