Annonce
Mariager Avis

Åbne døre for kommende elever

Lørdag 18. januar kan man komme til orienteringsmøde på Mariagerfjord Gymnasium. Og selvom det er lørdag, vil skolen summe af liv. PR-foto
Annonce

Mariagerfjord: Efter folkeskolen skal de unge vælge nye veje. Hvis man går med tanker om gymnasiet, kan man lørdag 18. januar komme til orienteringsmøde på Mariagerfjord Gymnasium. Det sker klokken 10.30.

Her kan interesserede opleve stemningen på skolen og få et indtryk af, hvordan det er at gå på gymnasiet. For selvom begivenheden finder sted midt i en weekend, bliver skolen fyldt med gymnasieelever, der viser rundt og fortæller om studierejser, talentundervisning, elevråd, miljøråd, udvekslingsophold, festudvalg og meget mere.

Man kan også opleve et uddrag af årets musical "Wonder", som snart har premiere.

- Til orienteringsmødet vil vi gerne vise, at gymnasietiden i Hobro er meget mere end en studentereksamen. Vi har et levende og mangfoldigt studiemiljø, hvor eleverne kommer fra hele kommunen og mødes på tværs af klasser, årgange og uddannelser. Der er plads til alle – og plads til både faglig fordybelse, kreative indfald og frivillige aktiviteter efter skoletid, lyder det fra gymnasiets rektor, Søren Urup.

Mariagerfjord Gymnasium tilbyder stx, htx, hf og vhf (visiteret hf).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Annonce