Annonce
Mariager Avis

25 års jubilæum i den finansielle sektor

Brian Kristiansen kan 10. juli 2020 fejre sit 25 års-jubilæum i Sparekassen Vendsyssel. Han startede sin karriere i Østjydsk Bank i Randers, som senere blev lagt sammen med Sparekassen Vendsyssel. Pressefoto
Brian Kristiansen, regionsdirektør i Sparekassen Vendsyssel, kan 10. juli fejre sit 25 års- jubilæum.
Annonce

Den 10. juli kan Brian Kristiansen fejre 25 års jubilæum i Sparekassen Vendsyssel.

Brian Kristensen startede i 1995 som elev i daværende Østjydsk Bank i bankens filial på Østervold i Randers. Her var han første år af sin elevtid, inden han kom til Havndal-afdelingen. Her arbejdede Brian i to år, inden han i 1998 var med til at starte ny afdelingen op i Randers Storcenter. I Randers Storcenter blev Brian både souschef og afdelingsdirektør, inden han i 2007 skiftede Randers-afdelingen ud med Mariager. Brian har altid haft stor interesse for at arbejde med erhverv, hvorfor det faldt naturligt at han skulle stå i spidsen for erhvervsafdelingen i Mariager.

I februar 2018 blev Østjydsk Bank en del af Sparekassen Vendsyssel. Brian har som regionsdirektør gjort et stort stykke arbejde for at både kunder og medarbejdere er kommet godt igennem denne proces. Region Mariagerfjord består af afdelinger i henholdsvis Hobro, Hadsund og Mariager. I Mariager findes privatafdeling med support og ligeledes et lokalt Erhvervscenter som Brian også står i spidsen for.

Privat er Brian gift med Betina, som er pædagog og arbejder i Hadsten. De har to piger, Maria på 19 år som går i 2G på Paderup Gymnasium og Sara på 20 år som starter på studie i Århus efter ferien. Privat bor Brian og Betina i Randers. Fritiden bruges på jagt og fiskeri.

Grundet corona-situationen og ferietid markeres dagen først med en reception den 11. september 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce