Annonce
Mariager Avis

Ambufesten fejrer 100-års jubilæum med D-A-D og Nik & Jay

D.A.D. (billedet) og Nik & Jay er hovednavne ved Ambufestens Open Air koncert torsdag 27. august 2020. Pressefoto: Kim Wendt
Ambufesten har fået hjælp fra lokale virksomheder, fonde og Mariagerfjord Kommune til at satse stort ved Ambu Open Air.
Annonce

Hobro: En af Danmarks ældste byfester runder i 2020 et skarpt hjørne, når Ambufesten i Hobro kan fejre sit 100-års jubilæum og satser stort med både Nik & Jay og D-A-D på Open Air-scenen, lyder det i en pressemeddelelse fra arrangøren.

Gennem hele 2019 har Ambukomiteen sideløbende med årets fest arbejdet på at forberede jubilæumsfesten i 2020. Allerede nu kan man løfte sløret for det største og dyreste musikprogram til Ambu Open Air koncerten 27. august, der er startskuddet til fire dagens ekstraordinær fejring af 100-års jubilæet.

Ambufesten har fået hjælp fra lokale virksomheder, fonde og Mariagerfjord Kommune til at kunne gøre lidt ekstra ud af Ambu Open Air.

Ambufestens formand Jørn Jensen fortæller:

- Vi er med hårdt arbejde og lidt held lykkedes med at få hele to hovednavne, hvor vi kun plejer at have råd til et. Men vi er stolte af, at kunne præsentere både Nik & Jay og D-A-D, som begge ellers havde lagt deres jobs i 2020 fast, men valgte at lægge vejen forbi Hobro, fordi historien om Ambufesten og 100 år jubilæet er noget særligt.

Ud over de to hovednavne, som kun spiller ganske få koncerter i 2020, er det også lykkedes Ambufesten at få de unges absolutte favoritkunstner Gilli. Han er den kunstner, der har haft flest hit på den officielle danske trackliste.

Udover de tre store navne spiller yderligere fire navne: Navid, Almost AC/DC, Blak og pigebandet Gasoline.

Billetter til Ambu Open Air kan købes med forsalgsrabat på www.billetsalg.dk eller www.ambufest.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce