Annonce
Mariager Avis

Anne Velling bliver ny kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune

Anne Velling er fra 1. august ny kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommen. Pr-foto
1. august overtager 52-årige Anne Velling topposten i fjordkommunen.
Annonce

Mariagerfjord: - Vi har haft et flot ansøgerfelt, og jeg er derfor sikker på, at Anne Velling er den helt rigtige profil til at bære depechen videre og skabe fortsat fremdrift i vores kommune. Hun er dygtigt, vellidt og visionær, og så har hun et godt blik for de menneskelige, organisatoriske og politiske dimensioner, som en kommunaldirektør skal mestre, siger borgmester Mogens Jespersen.

Anne Velling kommer fra en stilling som administrerende direktør for By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune. Hun har desuden en lang lederkarriere i bagagen som udviklingsdirektør i Slagelse Kommune, sekretariatschef og chef for Bystrategisk Stab i Borgmesterforvaltningen i Odense Kommune.

Anne Velling

Anne Velling er uddannet cand.scient.pol ved Aarhus Universitet.

Hun er gift med Søren Lind Christiansen, som er direktør på professionshøjskolen Absalon i Sorø.

Sammen har de to voksne børn på 21 og 24 år.

Annonce

Mariagerfjord har meget at byde på

Anne Velling glæder sig til at prøve kræfter med topjobbet i Mariagerfjord Kommune.

- Det er spændende og meningsfuldt at stå i spidsen for en kommune, der spiller en nøglerolle i borgernes hverdag. Mariagerfjord Kommune har en masse at byde på, når det gælder om kvalitet i kerneopgaven, bosætning, turisme og erhvervsudvikling, og jeg glæder mig til at realisere potentialerne i samarbejde med politikerne, borgerne, erhvervslivet og organisationens øvrige ledere og medarbejdere, siger den kommende kommunaldirektør.

Mariagerfjord Kommune er kendt for at have en særlig samarbejdsånd både fagligt og politisk, og det har været afgørende for, at Anne Velling efter sommerferien fortsætter karrieren i Mariagerfjord Kommune.

- Jeg lægger vægt på, at man har en lang tradition for at samarbejde på kryds og tværs. Viljen til at samarbejde og det tillidsfulde forhold mellem politikere og administration er jo en forudsætning for, at vi kan drive en god og effektiv kommune. Der er en god trivsel blandt medarbejdere og det er et tegn på en sund organisation med en god kultur, som jeg glæder mig til at føre videre, siger Anne Velling.

Der er en tredje årsag til, at Anne Velling har søgt en stillingen er af en mere privat karrakter.

- Nu er vores børn fløjet fra reden og det har givet mulighed for at åbne nye kapitler jobmæssigt, siger hun.

Annonce

Ny normal og budget

Når Anne Velling begynder i sit nye job, er hun ikke i tvivl om, hvilke opgaver, hun skal tage fat i som noget af det første.

- De to største opgaver bliver dels, at vi skal i gang med en ny normal ovenpå coronatiden og i det hele taget finde ud af, hvad der er den nye normal. Og dels møder jeg ind til efterårets budgetforhandlinger, siger hun.

Anne Velling tilføjer, at hun også glæder sig meget til at skulle rundt og hilse på i blandt andet virksomheder og på institutioner for at lære området og dets aktører at kende.

Annonce

Flytter tæt på

Det nye job betyder, at Anne Velling og hendes mand, Søren Lind Christiansen, vender tilbage til Jylland efter 25 år på Fyn.

- Min mand er fra Lemvig og jeg er fra Viborg, så det bliver som at flytte hjem igen, siger Anne Velling.

- Ud over at jeg glæder mig til at komme tilbage til Jylland, er jeg fuldt ud bevidst om, hvad det kræver at være kommunaldirektør i form af eksempelvis tilstedeværelse, når det påkræves. Derfor er min mand og jeg nu gået i gang med at finde en bolig i nærområdet, siger Anne Velling.

Om det bliver til en bolig i Mariagerfjord Kommune eller i Midt- eller Østjylland, har parret ikke taget stilling til endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce