Annonce
Mariager Avis

Asferg Skole slår dørene op og inviterer alle indenfor

Asferg Skole inviterer indenfor torsdag 26. september.
Asferg Skole holder åbent hus torsdag den 26. september. Her kan man få indblik i, hvordan engagerede lærere og pædagoger gør skoledagen både sjov og lærerig.
Annonce

Asferg: Torsdag 26. september kl. 16-18 åbner Asferg Skole op for hele lokalområdet og alle interesserede. Her kan man opleve stemningen, møde eleverne og blive klogere på skolens aktiviteter og samarbejder. Blandt andet byder eftermiddagen på rundvisning i 0. klasse og besøg fra Purhus Idrætsforening, som Asferg Skole har et tæt samarbejde med.

- Vi har sammensat en sjov eftermiddag, hvor både børn og voksne kan blive klogere på Asferg Skole. Arrangementet er en oplagt mulighed for at få et indblik i hverdagen på Asferg Skole og møde skolens elever, forældre og pædagogiske teams. Her har forældrene mulighed for at stille spørgsmål, og børnene får mulighed for at opleve skolen indefra, så de bedre kan forestille sig, hvad det vil sige at gå i skole, fortæller Stine Kragh Thorhauge, skoleleder på Asferg Skole.

Skulle man undervejs gå hen og blive småsulten, så er der mulighed for snobrødsbagning for både store og små. Hvis det mere er den søde tand, der skal tilfredsstilles, så står 5. og 6. klasse klar ved deres boder, hvor de sælger små snacks og kage, der kan indtages i et af skolens hyggelige klasselokaler.

Eftermiddagen byder også på faglige indslag, blandt andet kan man høre skolebestyrelsens årsberetning, se skolens faciliteter og få et indblik i de fag skolen tilbyder - heriblandt håndværk og design, engelsk og matematik. SFO'en holder åben og byder på forskellige aktiviteter. Man vil kunne få indblik i forskellige fag som fx håndværk og design, man kan prøve snobrødsbagning, udforske biblioteket og købe små snacks og kager hos 5. og 6. klasse.

Asferg Skole har cirka 100 elever, fordelt på årgangene fra børnehaveklasse til og med 6. klasse.

Arrangementet kræver ingen tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce