Annonce
Mariager Avis

Bedre muligheder for coronatest

Fra på fredag er det ikke længere muligt, at lade sig teste ved hospitalet i Hobro. Fremover foregår coronatestningen i Hobro Idrætscenter på Amerikavej 22. Foto: Jens Thaysen
Annonce

MARIAGERFJORD: Region Nordjylland får bedre mulighed for at teste endnu flere for corona i Hobro. Fra fredag skifter teststedet adresse og åbningstiderne udvides.

Fra på fredag er det derfor ikke længere muligt, at lade sig teste ved hospitalet i Hobro. Fremover foregår coronatestningen i Hobro Idrætscenter på Amerikavej 22.

- Vi har haft et ønske, om at kunne tilbyde endnu flere testtider i Hobro. Vi har været begrænset af de fysiske rammer på hospitalet. Men nu er der en aftale på plads, om at vi kan teste i Hobro Idrætscenter. Det betyder også, at vi fremover vil have åbent alle ugens dage fra 9 til 17, siger Jan Nybo, chef for regionens Covid-19 testindsats.

Jan Nybo understreger, at det kun er muligt at komme til test, hvis man forinden har bestilt tid på coronaprover.dk samt husker mundbind og sundhedskort ved fremmøde.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce