Annonce
Mariager Avis

Beierholm kåret som Danmarks bedste arbejdsplads

Beierholm kunne hjemtage prisen som den bedste arbejdsplads for unge under 25, ligesom de igen sikrede sig en plads i top fem over Danmarks Bedste Arbejdspladser, da Great place to Work forleden uddelte priser. Her er det fra venstre administrerende direktør Søren V. Pedersen, Anders Thorup og Viggo Axelsen. PR-foto
Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm løb med prisen som bedste arbejdsplads for unge under 25 år, da Danmarks bedste arbejdspladser forleden blev kåret.
Annonce

Hobro: Det internationalt anerkendte Great Place to Work Institute i Danmark kårede for 19. gang "Danmarks bedste arbejdspladser", og her kunne revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm, der blandt andet har kontor i Hobro, tage hjem med to priser, heriblandt specialprisen "Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år".

Beierholm har tidligere placeret sig i den gode halvdel ved den årlige kåring af Danmarks bedste arbejdspladser, og dette år var ingen undtagelse. Beierholm fik nemlig også en fjerdeplads i den samlede konkurrence om at blive "Danmarks bedste arbejdsplads med over 500 medarbejdere".

Annonce

Med i toppen

Det var en stolt administrerende direktør, Søren V. Pedersen, der kunne tage hjem fra prisuddelingen.

- Jeg er meget stolt over den høje medarbejdertilfredshed blandt vores godt 1200 medarbejdere. Vi har en mangeårig tradition for at prioritere medarbejdertilfredshed højt og har en klar strategi for at skabe de bedste rammer for medarbejderne. Jeg er derfor meget tilfreds med, at vi igen i år er i top fem blandt Danmarks bedste arbejdspladser, siger han.

Direktøren glæder sig også over at kunne hjemtage de unges pris.

- Det er vel nok den pris, jeg personligt er allermest stolt af at vinde, da de unge spiller en helt afgørende rolle i udviklingen og væksten af vores virksomhed, siger han.

Beierholm rekrutterer hvert år flere end 50 unge, som starter i et traineeforløb, der er designet som en to-årig modulopbygget uddannelse kombineret med lokal "mesterlære", hvor den unge tilknyttes en erfaren "buddy". Søren V. Pedersen startede selv som elev i Beierholm, og i dag er han øverste chef i en virksomhed, der på kort tid har fordoblet både omsætning og antallet af medarbejdere.

Beierholm har været med i Great Place to Work i de seneste 12 år og har i en længere årrække ligget i top fem over Danmarks bedste arbejdspladser, og i 2016 blev det endda til en førsteplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce