Annonce
Mariager Avis

Bongo-vinder får gavekort på 10.000 kroner

Anni Andersen, t. v., formand for Handelsstandsforeningen i Mariager, kunne fredag overrække et gavekort på 10.000 kroner til Camilla Aagaard, der vandt handelsstandens Bongo-konkurrence. Privatfoto
Byens handlende opstiller nye "rosenbede" rundt omkring i Mariager.
Annonce

Mariager: Camilla Aagaard fra Mariager blev fredag udtrukket som den lykkelige vinder af et gavekort på 10.000 kroner i den konkurrence, som Mariager Handelsstandsforening netop har gennemført.

- Og det var Camilla meget begejstret for, fortæller Handelsstandsforeningens formand, blomsterhandler Anni Andersen, der havde fornøjelsen af at overbringe vinderen den glædelige nyhed.


Vi vil gerne pynte op i vores smukke by og byde gæster og turister velkommen.

Anni Andersen, formand for Mariager Handelsstandsforening


Som led i Bongo-kampagnen har butikskunderne gennem to uger kunnet deltage i konkurrencen ved at lægge bonen fra deres indkøb, forsynet med navn, adresse og telefonnummer, i en kasse, der har været på rundtur blandt Handelsstandsforeningens medlemsbutikker. Hver dag blev der trukket en dagsvinder, og fredag blev hovedpræmien på de 10.000 kroner udtrukket -og det altså med Camilla Aagaard som vinder.

Ifølge Anni Andersen har byens handlende mødt stor respons fra kundernes side på kampagnen, og Handelsstandsforeningen vil nu overveje, om kampagnen skal gentages ved en senere lejlighed.

Mariager Handelsstandsforening har i samarbejde med sponsorer opstillet nye "rosenbede" rundt omkring i rosernes by. Privatfoto

Mariager Handelsstandsforening har netop, i kraft af sponsorbidrag fra Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel, opstillet fine, blomstrende "rosenbede" rundt omkring i hele byen og medvirker dermed til at markere Mariager som "rosernes by".

- Vi vil gerne pynte op i vores smukke by og byde gæster og turister velkommen, siger Anni Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Annonce