Annonce
Mariager Avis

Borgernes ideer skal gavne folkesundheden

Udvalgsformand Jan Andersen håber, at mange borgere vil deltage i borgermødet om udmøntningen af sundhedspolitikken. PR-foto
Mariagerfjord Kommune inviterer til borgermøde om, hvordan den nye sundhedspolitik skal føres ud i livet.
Annonce

Hobro: Hvordan gøres det let at vælge en sund livsstil og forebygge de store folkesygdomme? Og hvordan tages der hånd om de svage borgeres sundhed?

Det er blot et par af de gode spørgsmål, som politikerne i Mariagerfjord Kommune vil have borgernes hjælp til at besvare på et borgermøde om kommunens nye sundhedspolitik.

Mødet holdes onsdag 4. september klokken 17-19.30 i Hobro Idrætscenter, og kommer til at veksle mellem korte oplæg og workshops.

Annonce

Vil danne borgerpanel

Jan Andersen, der er formand for sundheds- og omsorgsudvalget, håber at mange vil møde op og bidrage.

- Vi skaber de bedste rammer for det sunde og gode liv, når vi lytter til borgernes ideer og involverer dem, når vi fører dem ud i livet. I byrådet er vi overbevist om, at der gemmer sig et stort potentiale i at inddrage vores borgere, siger Jan Andersen.

Ifølge fagchef Tue von Påhlman er alle velkomne til borgermødet, og alle kan være med.

Borgermødet byder også på et foredrag af professor Jakob Kjellberg, som er en af landets førende eksperter indenfor sundhedsøkonomi.

I forbindelse med mødet håber kommunen også at få kontakt til nogle borgere, som har lyst til at medvirke i et såkaldt borgerpanel, der løbende skal trykprøve udkast til strategier på sundhedsområdet.

Ved borgermødet er kommunen vært for et let måltid. Hvis man ønsker at deltage i mødet, skal man tilmelde sig via mail til udviklingskonsulent Stinna Andreassen senest 26. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce