Annonce
Mariager Avis

Broen tilbyder sin hjælp

Alle børn skal kunne deltage i en fritidsaktivitet. Og derfor gør Broen Mariagerfjord lokale foreninger opmærksom på, at børn af trængte familier kan få økonomisk støtte til at deltage. Pressefoto
Annonce

MARIAGERFJORD: Broen Mariagerfjord er i denne tid i gang med at kontakte blandt andre idrætsklubber, spejdere og skolerne for at gøre opmærksom på muligheden for at hente hjælp til de børn og familier, der måske ikke lige har ressourcerne til at deltage i en fritidsaktivitet.

Broen Danmark er en landsdækkende organisation, der har som mål at hjælpe børn og unge til at deltage i et sundt fritidsliv. Det foregår gennem lokalafdelinger – blandt andet Broen Mariagerfjord. Foreningen samler penge ind fra blandt andet donationer, fonde, indsamlinger, kommunen og socialstyrelsen. Pengene anvendes til at betale for kontingent for børn, så de kan deltage i en fritidsaktivitet ligesom trængte familier kan søge om tilskud til forskelligt udstyr til den valgte fritidsaktivitet.

Ansøgningen til Broen Mariagerfjord skal komme fra en såkaldt fagperson, der har kendskab til barnet og familien, så hjælpen tilfalder de, der har et behov. Fagpersoner kan være for eksempel sagsbehandlere, familierådgivere, pædagoger, lærere og ledere i de forskellige fritidsaktiviteter.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce