Annonce
Mariager Avis

Butikken lukker men Det Skønne Hjørne består

Gitte Jensen lukker butiksafdelingen af Det Skønne Hjørne, men fortsætter med at give behandlinger i Det Skønne Hjørnes hudplejeklinik. Det vil også fremover være muligt at købe skønhedsprodukter i webshoppen. Foto: Frank Pedersen
Indehaver af Det Skønne Hjørne, Gitte Jensen, har besluttet at lukke den fysiske butik, men hun fortsætter med Det Skønne Hjørnes hudplejeklinik og webshop.
Annonce

Mariager: Siden 2007 har Gitte Jensen haft hudplejeklinikken Det Skønne Hjørne i privatboligen på adressen Havnegade 7 i Mariager. Sideløbende med at tilbyde behandlinger i klinikken har hun gennem årene solgt skønhedsprodukter og for tre år siden indrettede hun en decideret butik med salg af produkterne.

- Det gjorde jeg for, at de, der lå på briksen og fik en behandling, ikke skulle blive forstyrret af dem, der kom for at købe produkter, fortæller Gitte Jensen.


Der kom færre og færre kunder i butikken, og siden genåbningen efter coronanedlukningen har det været helt skidt.

Gitte Jensen, indehaver af Det Skønne Hjørne


Butikken har hidtil haft faste åbningstider torsdag og fredag samt den første lørdag i måneden, men 1. oktober er det slut, da Gitte Jensen har besluttet at lukke butiksafdelingen af Det Skønne Hjørne. Hun fortsætter dog med salg af skønhedsprodukter i Det Skønne Hjørnes webshop.

- Under coronanedlukningen har jeg bragt ud til dem, der købte i webshoppen, og det vil jeg fortsætte med for de kunder, der bor i Mariager, siger hun.

Annonce

Ok, men lidt vemodigt

Gitte Jensen fortæller, at beslutningen om at lukke den fysiske butik har været undervejs et stykke tid.

- Der kom færre og færre kunder i butikken, og siden genåbningen efter coronanedlukningen har det været helt skidt. Der har typisk kun været en kunde om dagen, og om lørdagen har der slet ikke været nogen. Uden kunder kan det økonomisk ikke blive ved med at gå at have en butik, derfor har jeg besluttet at lukke den, siger Gitte Jensen.

Hun tilføjer, at selv om hun har det ok med beslutningen, så er det alligevel lidt vemodigt.

- Jeg fortryder ikke, at jeg åbnede butikken, selv om det ikke er gået, som jeg håbede. Det med, at folk ikke bruger de fysiske butikker i samme grad som tidligere, er jo en udvikling, jeg ikke står alene med, siger Gitte Jensen, der tilføjer, at hun synes, det er en trist udvikling.

- Ikke på mine egne vegne, understreger hun hurtigt.

- Det er mere på byens og dens udviklings vegne, jeg mener, det er trist, når specialbutikker lukker, for det med en by, hvor der kun er konceptbutikker, det synes jeg altså er for kedeligt, siger Gitte Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Mariager Avis

Broen tilbyder sin hjælp

Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Dansk Folkehjælp er midtvejs i ansøgningsruden til julehjælp: 107 børnefamilier har allerede søgt om hjælp i Mariagerfjord kommune

Annonce