Annonce
Køkkenleder Morten Mikkelsen og ernæringsassistent Line Steinwig Jensen var for fire år siden med til at igangsætte Centralkøkkenet Sødisbakkes omlægning til økologi og hjemmelavet mad. En omlægning der nu har betydet, at centralkøkkenet er et af fire storkøkkener, der er nomineret til Landbrug & Fødevares Køkkenprisen 2021. Foto: Frank Pedersen
Mariager Avis

Centralkøkken har fokus på økologi og hjemmelavet mad

I løbet af de seneste fire år er Centralkøkkenet Sødisbakke omlagt til et køkken med en høj grad af økologi og hjemmelavet mad.
Annonce
  • Køkkenleder Morten Mikkelsen og ernæringsassistent Line Steinwig Jensen var for fire år siden med til at igangsætte Centralkøkkenet Sødisbakkes omlægning til økologi og hjemmelavet mad. En omlægning der nu har betydet, at centralkøkkenet er et af fire storkøkkener, der er nomineret til Landbrug & Fødevares Køkkenprisen 2021. Foto: Frank Pedersen
  • Centralkøkkenet Sødisbakke dyrker egne krydderurter der udover til madlavning også bruges til at give frisk og lækker smag i det vand der sættes frem til beboerne. Foto: Frank Pedersen
  • Hjemmelavet mad som eksempelvis marmelader er blevet yderst populært blandt Sødisbakkes beboere og personale. Foto: Frank Pedersen
  • Køkkenleder Morten Mikkelsen arbejdede i otte år som faglærer på en kokkeskole i Grønland. "Det var der at økologi blev en naturlig del af mig som køkkenleder", fortæller han. Foto: Frank Pedersen
Mariager Avis

Politi jagtede mand i Hadsund: 'Tag ikke selv kontakt'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce