Annonce
Mariager Avis

CIRKLA.dk får fast bopæl i Mariager

Teamet fra Aage Vestergaard Larsen A/S som var til stede på konferencen. PR-foto
Annonce

Mariager: Afslutningkonferencen "Friheden til at vælge genanvendt plast’" blev afholdt 7. oktober i Tivoli Friheden i Aarhus med flere end 125 repræsentanter fra dansk erhvervsliv.

Parterne bag "CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse’" er overrasket over, at projektet har oplevet så massiv tilstrømning til kurser om øget plastgenanvendelse.

Akademiet blev oprettet med støtte fra Industriens Fond, og bag initiativet står Aage Vestergaard Larsen A/S, Plastindustrien, Aalborg Universitet og PlanMiljø.

Annonce

CIRKLA fortsætter

Hos Industriens Fond er man glad for interessen, der viser, at arbejdet med ressourceoptimering og samarbejde på tværs af værdikæder kan skabe stor værdi for danske virksomheder.

- At få indtænkt alt fra design til plastindsamling, produktion og ny teknologi i virksomhedens forretningsmodel er ikke en let opgave. Det kræver nye kompetencer og nyttige værktøjer, og det kan CIRKLA bidrage til, siger Charlotte Kjeldsen Krarup, udviklingschef i Industriens Fond. Ved konferencen var der også indlagt tid til speeddating mellem syv genanvendelsesvirksomheder og de mange repræsentanter fra plastforbrugende virksomheder. - At så mange forskellige danske virksomheder det seneste år har deltaget i CIRKLAs kurser om plastgenanvendelse er stort. Det er besluttet, at akademiet fortsætter sit liv i Mariager sammen med Aage Vestergaard Larsen, siger Gitte Buk Larsen, forretningsudvikling- og marketingchef i Aage Vestergaard Larsen A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce