Annonce
Mariager Avis

Corona-tiltag fra bibliotekerne: Vinter-krea to go

Bibliotekar Lena Green pakker kreaposer til børnenes vinterferie i uge syv. Foto: Mariagerfjord Bibliotekerne
Hent din krea-pose på nærmeste bibliotek efter forudgående aftale per telefon.
Annonce

Mariager: Corona-pandemien har mange konsekvenser rundt omkring og rammer også eksempelvis de vinterferie-aktiviteter, der plejer at blive gennemført på Mariagerfjord Bibliotekerne. Men de, der har lyst at være med, skal ikke snydes for lidt vinterferie-krea, lyder det fra bibliotekerne.

- Selv om vi ikke må sidde og hygge os ved kreabordet på biblioteket og dele tuscher og limstifter med hinanden, så skal vi ikke snydes for lidt vinterferiekrea, meddeler bibliotekerne.

Bibliotekaren Lena Green har nemlig været i fuld gang med at pakke krea-poser, som kan hentes på Mariagerfjord Bibliotekerne fra lørdag 13. februar til lørdag 20 februar eller så længe lager haves.

Posen indeholder materialer til at lave en fin nøglering, og hvis du har brug for inspiration til kreationen, så kan du finde en inspirationsvideo på Mariagerfjord Bibliotekernes facebookside. Det eneste, du selv skal sørge for, er lim og tuscher.

Når du skal hente din kreapose, foregår det på samme måde, som når du benytter bibliotekets to-go ordning for afhentning af bøger: du ringer til dit lokale bibliotek inden for telefontiden, som er 10-15 på hverdage og 10-13 på lørdage, og så aftaler du med bibliotekaren, hvornår du vil hente din kreapose.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce