Annonce
Mariager Avis

Coronasikre online aktiviteter i vinterferien

Selv om vinterferien er coronaramt kan man godt bage sammen, det sker bare online. Fra uge 4 kan du på hjemmesiden www.aktiv-ferie.nu se de coronavenlige ferieaktiviteter i Mariagerfjord Kommune. Foto: Colourbox
Årets vinterferieaktiviteter i Mariagerfjord ligger klar til tilmelding i uge 4 på hjemmesiden www.aktiv-ferie.nu.
Annonce

Mariager: Der er tradition for, at Kultur og Fritid i Mariagerfjord Kommune sammen med institutioner og foreningsliv arrangerer ferieaktiviteter for børn i vinterferie, sommerferie og efterårsferie under den fælles overskrift Aktiv Ferie.

Alle aktiviteterne har fællesskab som omdrejningspunkt, og de er med årene blevet meget populære hos børnene. Det ses ofte, at børnene tager turen på tværs af kommunen, for at deltage i en aktivitet, som de synes er interessant. Men med corona som medspiller er det i år ikke ønskværdigt, at børnene blander sig for meget på tværs af byer og skoledistrikter.

Byrådets Udvalg for Kultur og Fritid har derfor på sit møde 5. januar enstemmigt besluttet at følge Kultur og Fritids indstilling til, at man i vinterferien 2021 tænker anderledes og laver en coronasikker tilgang til aktiviteter uden fysisk tilstedeværelse.

Aktiviteterne vil bestå af følgende tre typer: Online-aktiviteter. Aktivitetspakker man kan hente og selv sysle med derhjemme som eksempelvis krea-pakker. En kombination, hvor man henter noget, som kan bruges i en online aktivitet.

Som eksempel på det sidste kan nævnes Ungdomsskolens Bag-sammen, hvor ungdomsskolen sørger for indkøb af ingredienser, som deltagerne kan afhente, hvorefter alle bager den samme kage på samme tid online. Man bager altså sammen men hver for sig.

Formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Jane Grøn, fortæller, at man i uge 4 vil være klar med en liste over samtlige aktiviteter på Aktiv Feries hjemmeside, www.aktiv-ferie.nu, hvor man også kan se, hvordan man tilmelder sig aktiviteterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce