Annonce
Mariager Avis

De ansatte trives i jobbet hos Mariagerfjord Kommune viser ny undersøgelse

Kommunaldirektør Lars Clement glæder sig over resultatet af Mariagerfjord Kommunes seneste trivselsundersøgelse, der viser, at ansatte ved kommunen trives endnu bedre end ved den seneste undersøgelse for tre år siden. Privatfoto
En undersøgelse bestilt af Mariagerfjord Kommune viser, at trivsel og arbejdsglæde er i top i Mariagerfjord Kommune. Det glæder kommunaldirektør Lars Clement.
Annonce

Mariagerfjord Kommune: Kommunaldirektør Lars Clement har netop fået resultaterne af den nyeste undersøgelse af arbejdsglæde og trivsel blandt kommunens ansatte.

- Vi ser, at vores ansatte trives bedre på jobbet, end de gjorde for tre år siden. Det er jeg naturligvis stolt af. Det vidner nemlig om, at vi er godt på vej i den rigtige retning, og det på trods af nogle år præget af ganske store økonomiske udfordringer, som ledere og medarbejdere i fællesskab har bakset med, siger kommunaldirektør Lars Clement i en pressemeddelelse.

Annonce

Tillid og samarbejde

Den nye trivselsundersøgelse viser, at det går fremad med de ansattes generelle tilfredshed med at gå på arbejde.

- Vi scorer højt på tillid, og det er en flot cadeau til det gode og konstruktive samarbejde i vores MED-udvalg. Vi har arbejdet intensivt med at skabe en arbejdskultur, hvor alle kan være trygge ved at begå fejl, sige til og fra og være modige, når de prøver noget nyt, siger Lars Clement.

Annonce

Udfordringer

Selvom det generelle billede ser flot ud, er der også områder, hvor der er plads til forbedring. Det handler primært om krav til arbejdet og forudsigelighed i arbejdsdagen.

- Det tager vi meget seriøst. Vi vil både i MED-udvalgene og på de enkelte arbejdspladser drøfte, hvordan vi skaber større harmoni mellem krav, kompetencer og ressourcer, så alle vores ledere og medarbejdere oplever balance i arbejdsdagen, siger Lars Clement.

Annonce

Dialog

Alle ledere og medarbejdere i Mariagerfjord Kommune har fået et spørgeskema, der sætter fokus på psykisk arbejdsmiljø, tryghed og trivsel. Desuden rummer undersøgelsen spørgsmål, der evaluerer den nærmeste leder. I år har ikke mindre end 87 procent svaret på spørgeskemaet. Det er en væsentlig fremgang siden sidste undersøgelse, hvor 75 procent udfyldte skemaet.

- Jeg ved, at både ledere og tillidsfolk har lavet et stort benarbejde for at skabe opmærksomhed om undersøgelsen, og det er dejligt, at så mange bakker op, siger Flemming Bækby Nielsen.

Midt i marts mødes alle ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter til en fælles temadag, hvor de vil planlægge de lokale dialoger på kommunens arbejdspladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce