Annonce
Mariager Avis

Deltag i Mariager Avis’ sommerfotokonkurrence

Poul Bo Nielsen og hans kone, Pia Boisen, har holdt ferie i sommerhus ved Nykøbing Sjælland og Rørvig. Ikke langt fra Rørvig ligger Danmarks geografiske midtpunkt. Poul Bo Nielsen har her fotograferet Pia Boisen, der havde taget Mariager Avis med ud til den sten, der er rejst for at markerer, at her er Danmarks midtpunkt.Parret fortæller, at tæt på Danmarks midtpunkt ligger Isøre Tingsted, som vikingerne brugte som mødested, når de kom fra hele landet for at holde ting og afgøre sager, som angik hele landet, Selv kongen måtte rette sig efter de beslutninger, der blev taget og to af Danmarks konger er blevet valgt på dette sted - Danmarks midtpunkt."Det regnede en lille smule, da vi var ved stenen, men vi har haft en dejlig ferie alligevel. Og I sommerhuset kunne vi læse Mariager avis, som vi havde taget med hjemmefra", fortæller Poul Bo Nielsen. Foto: Poul Bo Nielsen
Temaet for årets sommerfotokonkurrence i Mariager Avis er ”Tag Mariager Avis med på ferie”. Præmien til den der tager årets vinderfoto er et gavekort til måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner.
Annonce

Mariager: Mariager Avis fejrer sommerferien med en sommerfotokonkurrence i samarbejde med Familiemåltider.dk. Præmien til vinderen af konkurrencen er et gavekort til måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner.

Temaet for sommerfotokonkurrencen er ”Tag Mariager Avis med på ferie”, hvor opgaven er at tage et foto der, hvor du holder sommerferie i år, hvor et eksemplar - eller flere - af Mariager Avis er med på fotoet. Det skal sendes til avisen på emailadressen: konkurrence@mariageravis.dk.

I faktaboksen her på siden kan du se, hvordan du deltager.

Sommerfoto- konkurrence

For at deltage i Mariager Avis’ sommerfotokonkurrence, skal du tage et foto fra årets sommerferie.

Eneste betingelse er, at et eksemplar af Mariager Avis - eller flere - skal være med på fotoet.

Du skal sende dit foto til konkurrence@mariageravis.dk.

Udover dit foto, skal du huske at skrive dit navn, adresse og telefonnummer i mailen, så vi kan komme i kontakt med dig.

Præmien til årets vinderfoto er måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner. Vinderen vil blive kontaktet direkte.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag 3. august klokken 9.

De indsendte fotos vil blive bragt i Mariager Avis samt på avisens hjemmeside www.mariageravis.dk.

Om du holder ferie i Barcelona eller baghaven er ligegyldigt, bare du altså husker, at det skal kunne ses, at avisen er med på ferien. Og du må meget gerne være kreativ i forhold til, hvordan du anvender og viser avisen.

Når du sender dit foto, skal du huske at skrive dit navn, adresse og telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis du bliver den heldige vinder. Du må også meget gerne skrive, hvad/hvem det er, vi ser på dit foto og hvor det er taget.

De indsendte fotos vil blive bragt i Mariager Avis i løbet af sommeren samt på avisens hjemmeside, www.mariageravis.dk.

Sidste frist for at deltage i Mariager Avis’ sommerfotokonkurrence er mandag 3. august klokken 9.

Herefter vil et dommerpanel vurdere alle indsendt fotos og finde en vinder, der vil blive kontaktet direkte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Annonce