Annonce
Mariager Avis

Deltag i Mariager Avis’ sommerfotokonkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner

Præmien i Mariager Avis' sommerfotokonkurrence er et gavekort til måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner. Her viser daglig leder af Familiemåltider.dk, Anja Krogh, et eksempel på, hvad en måltidskasse kan indeholde. Privatfoto
Temaet for årets sommerfotokonkurrence i Mariager Avis er ”Tag Mariager Avis med på ferie”, hvor du kan vinde et gavekort til måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner.
Annonce

Mariager: I uge 27 begynder skolernes sommerferie, og det markerer Mariager Avis med en sommerfotokonkurrence i samarbejde med Familiemåltider.dk. Præmien til vinderen af konkurrencen er et gavekort til måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner.

Temaet for sommerfotokonkurrencen er ”Tag Mariager Avis med på ferie”, hvor opgaven er at tage et foto der, hvor du holder sommerferie i år, hvor et eksemplar - eller flere - af Mariager Avis er med på fotoet, der skal sendes til avisen på emailadressen: konkurrence@mariageravis.dk.

Om du holder ferie i Barcelona, Brøndby eller baghaven er ligegyldig, bare du altså husker, at det skal kunne ses, at avisen er med på ferien. Og du må meget gerne være kreativ i forhold til, hvordan du anvender og viser avisen.

Når du sender dit foto, skal du huske at skrive dit navn, adresse og telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis du bliver den heldige vinder. Du må også meget gerne skrive, hvad/hvem det er, vi ser på dit foto og hvor det er taget.

De indsendte fotos vil blive bragt i Mariager Avis i løbet af sommeren samt på avisens hjemmeside, mariageravis.dk.

Sidste frist for at deltage i Mariager Avis’ sommerfotokonkurrence er mandag 3. august klokken 9. Vinderen vil blive kontaktet direkte.

Annonce

Favoritten er kylling

Som nævnt er årets sommerfotokonkurrence et samarbejde mellem Mariager Avis og Familiemåltider.dk, der hver uge bringer godt 140 måltidskasser ud til kunder i primært Østjylland, der gerne vil slippe nemmere om det at lave aftensmad. Hver kasse rækker nemlig til fire dages aftensmad.

Fakta Sommerfoto- konkurrence

For at deltage i Mariager Avis’ sommerfotokonkurrence, skal du tage et foto fra årets sommerferie.

Eneste betingelse er, at et eksemplar af Mariager Avis - eller flere - skal være med på fotoet.

Du skal sende dit foto til konkurrence@mariageravis.dk.

Udover dit foto, skal du huske at skrive dit navn, adresse og telefonnummer i mailen, så vi kan komme i kontakt med dig.

Præmien til årets vinderfoto er måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner. Vinderen vil blive kontaktet direkte.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag 3. august klokken 9.

De indsendte fotos vil blive bragt i Mariager Avis samt på avisens hjemmeside www.mariageravis.dk.

Anja Krogh er daglig leder af Familiemåltider.dk og hun fortæller, at hver kasse indeholder alle de ingredienser, der skal bruges til ugens fire retter.

- Det eneste, man skal gøre, er at følge opskrifterne, som følger med, siger hun og tilføjer, at det er en køkkenleder og hende selv, der står for at kreere opskrifterne.

- Min egen favorit er kylling, så når opskriften er noget med kylling, er det som regel mig, der har lavet opskriften, siger Anja Krogh med et smil.

Annonce

For børnefamilier og for de eksperimenterende

Firmaet Familiemåltider.dk blev etableret for ti år siden og for et år siden blev det overtaget af Dagli’brugsen i Harridslev, der levere kolonialvarerne til måltidskasserne. Kødet i kasserne kommer fra Randers Kød, mens grøntsager bliver leveret af Applejack Frugt og Grønt.

Anja Krogh fortæller, at man kan vælge mellem fire størrelser på måltidskasserne alt efter, hvilken der passer bedst til husstandens størrelse, hvor den mindste koster 325 og den største 625 kroner per kasse.

Udover størrelsen kan man fra uge til uge vælge mellem to typer af måltidskasser: Familiekassen og den varierede kasse.

- Indholdet af familiekassen henvender sig mest til børnefamilier, mens den varierede er til dem, der har mod på at eksperimentere med indholdet, selv man måske ikke altid kender alle ingredienserne på forhånd eller hvad de skal bruges til, før man læser opskrifterne, siger Anja Krogh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce