Annonce
Mariager Avis

Efterskoleelever vil gøre en forskel

Bagerst til venstre Henrik Kirkegaard fra One Pint og forstander for Julemærkehjemmet Lise Claesson forrest til højre sammen med glade børn fra Julemærkehjemmet og elever og lærer fra Frydensberg Efterskole. Foto: Patricia Bojsen

Frydensberg-elever tog på arbejde for at tjene penge til Julemærkehjemmet.

Annonce

Mariager: Ikke alle har de samme vilkår, og nogle har et særligt behov for hjælp. Det er eleverne på Frydensberg Efterskole i Mariager bevidste om.

Efterskolen Frydensberg er en almen efterskole, hvor der arbejdes på at styrke elevernes personlige, sociale og faglige kompetencer og gøre dem klar til en ungdomsuddannelse.

Skoleåret byder også på nogle fantastiske rejser såsom kanotur, skitur storbystur i Europa samt USA og Afrika. Næste år er der som noget nyt, mulighed for en tur til Australien.

På skolen har man nogle elever som tidligere har haft mulighed for at være på Julemærkehjemmet, hvilket de er utrolig glade for. Derfor har der blandt eleverne været et ønske om at være med til at gøre en forskel.

- I den forbindelse har vores 10. årgang arbejde et par dage på den lokale virksomhed, One Pint, fortæller uddannelsesvejleder Ann Risager, Frydensberg:

- Vi har som skole haft et godt samarbejde med One Pint, som tog udfordringen op og gav os mulighed for at arbejde for dem.

- Vores mål med arbejdet var at give en donation til Julemærkehjemmet i Hobro. Julemærkehjemmet gør en utrolig stor forskel for børn og unge, som har brug for hjælp, tilføjer hun og oplyser, at det var en gruppe begejstrede elever fra Frydensberg Efterskole, der i sidste uge sammen med Henrik Kirkegaard fra One Pint tog ind på Julemærkehjemmet i Hobro for at aflevere en check på 6000 kroner.

Christian Friis Johansen, der er elev på Frydensberg, overrækker gaven til forstanderen for Julemærkehjemmet, Lise Claesson. Foto: Patricia Bojsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce