Sammen med lokalformand for Danske Ølentusiaster i Randers, Erik Gnudtzmann, tester avisens udsendte dette års udbud af lokale påske- og forårsbryg, som kan sættes på frokostbordet i den kommende højtid.
Copy link address
Pia Pagaard Møller Madsen pima@amtsavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Ølekspert og lokalformand for Danske Ølentusiater i Randers, Erik Gnudtzmann, og avisens udsendte ølamatør, Pia Pagaard M. Madsen, tager temperaturen på dette års lokale påske- og forårsbryg. Privatfoto -
Påskebryg fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Alkoholprocent 6,0. Foto: Pia Pagaard M. Madsen -
Påskebryg fra Rosenholm Bryghus. Alkoholprocent 6,8. Foto: Pia Pagaard M. Madsen -
Forårsbryg fra Bie's Bryghus. Alkoholprocent 7,0. Foto: Pia Pagaard M. Madsen -
Dimmel bock fra Hadsund Bryghus. Alkoholprocent 6,5. Foto: Pia Pagaard M. Madsen -
Påske I.P.A. fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Alkoholprocent 6,3. Foto: Pia Pagaard M. Madsen