Annonce
Ølekspert og lokalformand for Danske Ølentusiater i Randers, Erik Gnudtzmann, og avisens udsendte ølamatør, Pia Pagaard M. Madsen, tager temperaturen på dette års lokale påske- og forårsbryg. Privatfoto
Mariager Avis

Eksperten og amatøren: Hvilken lokal øl skal på årets påskebord

Sammen med lokalformand for Danske Ølentusiaster i Randers, Erik Gnudtzmann, tester avisens udsendte dette års udbud af lokale påske- og forårsbryg, som kan sættes på frokostbordet i den kommende højtid.
Annonce
  • Ølekspert og lokalformand for Danske Ølentusiater i Randers, Erik Gnudtzmann, og avisens udsendte ølamatør, Pia Pagaard M. Madsen, tager temperaturen på dette års lokale påske- og forårsbryg. Privatfoto
  • Påskebryg fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Alkoholprocent 6,0. Foto: Pia Pagaard M. Madsen
  • Påskebryg fra Rosenholm Bryghus. Alkoholprocent 6,8. Foto: Pia Pagaard M. Madsen
  • Forårsbryg fra Bie's Bryghus. Alkoholprocent 7,0. Foto: Pia Pagaard M. Madsen
  • Dimmel bock fra Hadsund Bryghus. Alkoholprocent 6,5. Foto: Pia Pagaard M. Madsen
  • Påske I.P.A. fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Alkoholprocent 6,3. Foto: Pia Pagaard M. Madsen
Mariager Avis

Politi jagtede mand i Hadsund: 'Tag ikke selv kontakt'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce