Annonce
Mariager Avis

Ekstra chance for at vinde en klipning

Er dit hår groet vildt, mens frisørerne har været coronanedlukkede, kan du med Mariager Avis vinde en gratis klip hos Salon M i Mariager, når frisørerne må åbne igen. Modelfoto: Colourbox
Deltag i Mariager Avis’ konkurrence og vind en gratis klipning hos Salon M i Mariager.

Mariager: I sidste uges avis lancerede Mariager Avis en konkurrence i samarbejde med Salon M, Havnegade 12 A, hvor præmien er en gratis klipning i Salon M, når frisørerne igen får mulighed for at åbne efter coronanedlukningen.

Eneste betingelse for at deltage i konkurrencen var at indsende et foto af sig selv med den aktuelle coronafrisure. Desuden skulle man fortælle, hvad man glæder sig mest til ved genåbningen og hvordan man har klaret coronanedlukningen.

Annonce

Kan det virkelig passe?

Konkurrencen havde deadline fredag i sidste uge og for at sige det, som det er, var der ikke så mange, der havde indsendt foto og tekst.

Men kan det virkelig være rigtigt, at der ikke er flere i Mariager med omegn, der vil vinde præmien og ganske gratis få sat styr på det vildtvoksende coronahår eller få rettet op på følgerne af en mere eller mindre heldig hjemmeklip?

Det tror vi ikke. Derfor har vi på Mariager Avis besluttet at give jer læsere endnu en uge til at deltage i konkurrencen. Sidste frist for at deltage er derfor rykket til fredag 12. marts klokken 10.

I faktaboksen her på siden kan du se, hvordan du deltager.

Vind en klipning: Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at indsende et foto af dig selv med din coronafrisure til emailadressen: konkurrence@mariageravis.dk og skrive Coronaklip i emnefeltet.

I mailteksten skal du skrive, hvordan du har klaret den aktuelle nedlukning samt hvad du glæder dig mest til ved genåbningen.

Husk også at skrive dit navn samt adresse og telefonnummer i mailtaksten, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder. Hverken adresse eller telefonnummer vil blive offentliggjort.

Der trækkes lod blandt alle indsendte fotos om en klipning hos Salon M, Havnegade 12 A i Mariager.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er fredag 12. marts klokken 10.

Indsendte fotos vil blive bragt i Mariager Avis samt på avisens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Mariager Avis

Forårsudstilling i Kunstboxen

Annonce