Annonce
Mariagerfjord

Elverhøj forvandles til tempofyldt revy

Elverhøj får et ordentligt skud humor i den underholdende opsætning, som vises i Harmoniens teatersal. PR-illustration
Annonce

Hobro: Foråret bringer sang, musik og opera til Hobro Theater, hvor Teaterkredsen Mariagerfjord lørdag 7. marts viser en stærkt opdateret udgave af "Elverhøj". Forestillingen er for både voksne, forældre og de unge.

Kompagnierne Figaros og Den Ny Opera har taget Johan Ludvig Heibergs klassiker under kærlig behandling, og resultatet er blevet en tempofyldt syngespils-revy.

På scenen er Hans Duelund, Allan Dahl Hansen, Lisbeth Kjærulff og Rasmus Krogsgaard - men med kostumeskift og rollebyt forledes publikum til at tro, at der er mange flere. Plottet byder på barneforbytninger, en detektiv i form af Christian d. 4., elverfolk - og naturligvis kærlighed mellem den fattige skønjomfru og den ædle ridder.

"Elverhøj" blev oprindelig skrevet til et royalt bryllup i 1828 , men i denne udgave er der - ud over de originale sange - også tilsat helt nutidige toner - og komik.

Det er muligt at tilkøbe en buffet i Theater Restauranten før forestillingen. Den bestilles sammen med billetter på teaterforeningens hjemmeside eller på biblioteket.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tre generationer bag Svanen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce