Annonce
Mariager Avis

Erhvervsrådet søger kandidater til Aktiv Prisen

Sidste år fik Kenneth Jensen (midten) fra Beierholm Hobro prisen. Han er flankeret af erhvervschef Michael Christiansen (tv) og Franz Cuculiza, formand for Mariagerfjord Erhvervsråd. Privatfoto

Helt særlige erhvervsmæssige indsatser - eller den rigtig gode idé - kan modtage Erhvervsrådets pris. Og alle kan indstille kandidater.

Annonce

Mariagerfjord: Har man et bud på, hvem, der har gjort en ekstraordinær erhvervsmæssig indsats i 2018, så er det nu, man kan indstille vedkommende til Mariagerfjord Erhvervsråds "Aktiv Pris".

Tidligere vindere er PowerCon, Eurowind Energy, Aage Vestergaard Larsen A/S, Hobro IK, Vebbestrup Flødeis, DAVA Foods og senest Kenneth Jensen fra Beierholm.

- Vi ved, at mange yder en stor indsats i kommunen, men vi kender ikke nødvendigvis alle de konkrete personer eller virksomheders specifikke indsatser, fortæller Michael Christiansen, erhvervschef ved Mariagerfjord Erhvervsråd, i en pressemeddelelse.

Derfor har Erhvervsrådet brug for hjælp til at få udpeget potentielle emner til Aktiv Prisen. Den tildeles en person, en gruppe af personer eller en virksomhed, der har ydet en ekstraordinær erhvervsmæssig indsats i kommunen - eller til den gode idé, som har gjort en forskel. Der er åbent for indsendelse af indstillinger indtil torsdag 14. februar.

Annonce

Finalister på video

- Vi vil offentliggøre videopræsentationer af tre udvalgte finalister, så flere kan få kendskab til nogle af de inspirerende personer, grupper eller virksomheder, der findes i Mariagerfjord Kommune, fortæller Michael Christiansen.

Efterfølgende bliver det deltagerne på generalforsamlingen, der på aftenen skal stemme om, hvem de synes, der skal løbe med æren og en gevinst til en værdi af 10.000 kroner, som blandt andet omfatter et kunstværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce