Annonce
Mariager Avis

Festival of Europe har fået en bestyrelse

16. september sidste år dannede Mogens Jespersen og Leif Skaarup (tv.) foreningen Festival of Europe. Tirsdag i sidste uge blev de begge en del af foreningens bestyrelse udpeget af Mariagerfjord Kommune og Leif Skaarup blev endvidere valgt til næstformand for foreningen Festival of Europe. Pr-foto
Bestyrelsen for foreningen der står bag Festival of Europe består af en blanding fra det politiske liv og erhvervslivet.

Mariager: 16. september sidste år dannede Mogens Jespersen og Leif Skaarup foreningen Festival of Europe.

Tirsdag i sidste uge havde foreningen generalforsamling hvor et af punkterne var etablering af foreningens bestyrelse.

Tre af de i alt de i alt syv pladser var besat på forhånd idet byrådet i Mariagerfjord Kommune har bestemt at kommunens to faste medlemmer af bestyrelsen er borgmester Mogens Jespersen og viceborgmester Leif Skaarup.

Ifølge foreningens vedtægter skal en af de to der udpeges af Mariagerfjord Kommunes byråd være næstformand og der faldt valget på Leif Skaarup.

Region Nordjylland har desuden en fast plads og der har regionsrådet udpeget Ole Stavad som medlem af bestyrelsen for Festival of Europe.

På generalforsamlingen blev Stine Bosse blev valgt til posten som bestyrelsesformand. Stine Bosse har et indgående kendskab til Festival of Europe da hun var frontfigur i den styregruppe der skulle undersøge mulighederne, for afholdelsen af et europæiske folkemøde i Mariager.

Som de tre øvrige medlemmer af bestyrelsen blev indsat Lasse Rich Henningsen (adm. direktør for Musikkens Hus & Aalborg Symfoniorkester), Henriette Thuen (seniorchefkonsulent ved Dansk Industri) samt Frank Kristensen (direktør for Spar Nord Hobro).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Annonce