Annonce
Mariager Avis

Flygtningehjælpen mangler indsamlere

Millioner af mennesker er fordrevet fra hus og hjem og har behov for hjælp. Foto: Dansk Flygtningehjælp
Landsindsamling søndag 3. november rammer også Mariagerfjord Kommune.
Annonce

Mariagerfjord: Søndag 3. november går indsamlere på gaden i hele landet til gavn for Dansk Flygtningehjælp. Og hvis du donerer 218 kroner, kan Dansk Flygtningehjælp give en familie på flugt det nødvendige udstyr til at bygge et midlertidigt hjem.

Nu leder Dansk Flygtningehjælp med lys og lygte efter indsamlere i Arden, Mariager-Assens, Hadsund og Hobro .

- Dansk Flygtningehjælp og jeg opfordrer indbyggere i disse byer til at samle ind for os søndag den 3. november. Som indsamler gør du en forskel for nogle af verdens mest udsatte mennesker på flugt, fortæller Kjeld Bernhard Nielsen, der er indsamlingskoordinator for Dansk Flygtningehjælp i Mariager-Assens.

Pengene fra årets landsindsamling vil blive brugt til at hjælpe mennesker på flugt ude i verdens brændpunkter. De gør det muligt for Dansk Flygtningehjælp at sætte hurtigt ind, når katastrofen rammer et nyt sted, og mennesker akut får brug for hjælp.

- Vores arbejde verden over hjælper hver dag tusindvis af mennesker med at overleve et liv på flugt. Men vi har brug for frivillige, der vil bruge cirka tre timer på at samle ind med os, siger Kjeld Bernhard Nielsen.

Du kan melde dig som indsamler via www.flygtning.dk.

I år samler Dansk Flygtningehjælp ind til at give mennesker på flugt tag over hovedet. For alle mennesker har brug for et hjem. Uanset om det består af mursten, plastik, ler, blik eller bambus, har alle mennesker brug for et hjem for at overleve, lyder det. Det gælder eksempelvis i verdens største flygtningelejr i Bangladesh, hvor næsten én million mennesker lige nu er stuvet sammen under usle forhold. Det gælder i Yemen, hvor sulten truer 10 millioner mennesker på livet. Og det gælder for millioner af syrere, der fortsat er tvunget på flugt fra krigens ødelæggelser i enten deres eget land eller til et af nabolandene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce