Annonce
Mariager Avis

Fulde huse ved erhvervslivets nytårskur

Palle L. Kristiansen fra Aage Vestergaard Larsen A/S er tilfreds med udbyttet af Nytårskuren. Aage Vestergaard Larsen A/S er Nordens største virksomhed inden for genanvendelse af plast og beskæftiger 50 medarbejdere i Mariager.
Erhvervsfolkene mødte talstærkt op, da Mariagerfjord Kommune og erhvervsrådet holdt nytårskur.
Annonce

Mariagerfjord: I Mariagerfjord Kommune har den årlige nytårskur for erhvervslivet udviklet sig til lidt af et tilløbsstykke. I år var der nemlig godt 240 erhvervsfolk på plads i loungen på DS Arena. Det er blot tredje gang, at nytårskuren løber af stablen, hvor kommunen og erhvervsrådet giver det lokale erhvervsliv et velfortjent klap på skulderen.

Borgmester Mogens Jespersen glæder sig over den flotte opbakning:

- Vi lægger vægt på at vide, hvad der optager vores virksomheder, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dem med at skabe vækst og arbejdspladser i vores kommune. Med vores nytårskur styrker vi dialogen og samarbejdet og det er godt for vores lokalsamfund, siger Mogens Jespersen.

I år satte borgmesteren fokus på den grønne dagsorden og de nye ambitiøse klimamål, som både rummer udfordringer og muligheder for de lokale virksomheder. Ifølge erhvervschef Michael Christiansen var stemningen optimistisk blandt de fremmødte erhvervsfolk:

Annonce

Vil være bedst

- Vi vil være en af Danmarks bedste erhvervskommuner. Derfor gør vi en særlig indsats, så det bliver nemmere at drive virksomhed og skabe vækst her hos os i Mariagerfjord Kommune. Vi oplever til vores nytårskur, at erhvervslivet kvitterer for indsatsen og giver os konstruktiv feedback. Det har stor værdi, siger erhvervschefen.

Ved nytårskuren gav den kendte livstilsekspert og reklamemand Flemming Møldrup de fremmødte et grundigt indblik i de forventninger og krav, som fremtidens forbrugere og medarbejdere stiller til virksomhederne. Ifølge Flemming Møldrup giver de helt unikke forretningsmuligheder for de virksomheder, der forstår at omstille sig til de nye tider.

Økonomidirektør Palle L. Kristiansen fra Mariager-virksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S er af dem, der fik noget ekstra med hjem. - Det er brugbart at få en orientering om aktiviteter og planlagte initiativer vedrørende erhvervsområdet i vores kommune. For mig og vores virksomhed er det ligeledes interessant at høre om fremtidens forbrugere og de krav, som de stiller til os i forhold til at bidrage med en samfundsmæssig forskel. Denne viden er vigtig for os, såfremt vi ønsker at forblive en attraktiv samarbejdspartner - både som i relation til kunder og leverandører, men også som arbejdsplads, der kan tiltrække den ønskede arbejdskraft fremover, siger Palle L. Kristiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce