Annonce
Mariager Avis

Gøgl, gak og snak i Assens Ungdomsklub

Fire unge må nu mødes ad gangen i Assens Ungdomsklub, blandt andet til kørsel på elektriske løbehjul. Foto; Assens Ungdomsklub
Ungdomsklubben har så småt begyndt sine aktiviteter efter corona-pausen.

Assens: Coronanen ramte for alvor de unge i Mariagerfjord Kommune 16. december. Da blev alle aktiviteter lukket ned også i Mariagerfjord Ungdomsskole.

Ungdomsskolen har siden lavet flere online-tiltag, for eksempel musik quiz, pandekagebagning, fotohold, smedje m.m. Men i begyndelsen af marts fik ungdomsklubberne mulighed for at oprette de såkaldte trivselsgrupper, hvor man må mødes med maksimalt fire unge, som går i samme klasse.

- Assens Ungdomsklub hoppede straks i arbejdstøjet og fik oprettet holdet  "Gøgl, gak og snak", fortæller klubkoordinator Nanna Wagner Sørensen, Assens Ungdomsklub.

Annonce

Her møder der op til fire unge i en time med en medarbejder.

- Vi starter med en snak, her giver de unge også udtryk for, hvor meget de har savnet det sociale samvær. Der bliver snakket om løst og fast, og så er de klar på aktiviteter i skolegården. Her kan de køre på elløbehjul, lave giga sæbebobler, spille bold, lave rekorder …. og bare være sammen. Selvfølgelig følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til afstand, håndsprit m.m., understreger Nanna Wagner Sørensen.

Assens Ungdomsklub har købt en rød løber og flag, så vi er klar,  når klubben må starte op igen. Når det sker, så kan vi god røbe at klubben stadig er pyntet til jul, tilføjer hun.

Klubben nåede ikke sin juleafslutning med pakkespil, da den måtte lukke 16. december.

- Men det skal de unge da ikke snydes for og ej heller for fastelavn, vi har købt tønder, karameller og hele molevitten. Vi har også forhåndsbooket Mariagerfjord Ungdomsskoles maritime medarbejder til et par eftermiddage med vandsjov nede ved Dania med rib båd, bananer og SUP, så vi er klar, lover Nanna Wagner Sørensen.

Det er de andre 10 ungdomsklubber i Mariagerfjord Kommune også. Og er man nysgerrig på, hvor der ellers er klubber og hvad ungdomsskolen ellers tilbyder, så kan man finde svar på www.mariagerfjordungdomsskole.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce