Annonce
Mariager Avis

Genbrugsbutik i kampagne mod tøjspild

Lad tøjet længe leve, lyder det fra Anders Morgenthaler, der har tegnet plakaten til kampagnen. Ill.: Folkekirkens Nødhjælp
Annonce

Mariager:  Sammen med Forbrugerrådet Tænk har Folkekirkens Nødhjælp udviklet en tøjspildspyramide med tips og tricks til din garderobe. Den kendte tegner Anders Morgenthaler har lagt streg til, og fra 19. oktober kan du få den helt unikke plakat med, når du gør et fund i organisationens genbrugsbutik Havnegade 9, Mariager.

Forbrugerrådet Tænk lancerer nu en ny stor kampagne, hvor rådet opfordrer forbrugere og erhvervsliv til at mindske tøjspild. I den forbindelse har Forbrugerrådet Tænk rakt ud til Folkekirkens Nødhjælp i håbet om, at organisationens 115 genbrugsbutikker vil være med til at sætte fokus på tøjspild og genbrug. Sammen med Forbrugerrådet Tænk har Folkekirkens Nødhjælp derfor udviklet en tøjspildspyramide, der viser, hvilke handlemuligheder, forbrugerne selv har for at lade deres tøj længe leve.

- Pyramiden er tegnet af Anders Morgenthaler, og vi er rigtig glade for, at han har valgt at lægge streg til. Hver gang vi som forbrugere vælger at genbruge tøj frem for at købe nyt, så værner vi om klodens ressourcer og klimaet. Derfor er det vigtigt, at vi sætter alle kræfter ind for at komme tøjspild til livs, siger generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce