Annonce
Mariager Avis

Handelsstandsformand: Det har været en fantastisk sommer i Mariager

Anni Andersen Kirkepladsens Blomster og formand for Handelsstandsforeningen i Mariager. Foto: Frank Pedersen
Formand for Handelsstandsforeningen i Mariager, Anni Andersen, forventede en stille juli i hendes egen butik, Kirkepladsens Blomster, og byens andre butikker, da frikirken coronaaflyste det årlige stævne. Men sådan gik det ikke, for turisterne er væltet ind i Mariager denne sommer.
Annonce

Mariager: Børnene er begyndt i skolerne igen, og dermed er årets sommerferie for de fleste et overstået kapitel. En sommer, hvor mange flere end normalt har holdt ferie i Danmark og været turister i eget land.

Anni Andersen fortæller, at det blandt andet her kunnet mærkes i Mariager. Udover at være indehaver af Kirkepladsens Blomster er hun også formand for Handelsstandsforeningen i Mariager.

- Vi har haft mega travlt denne sommer, og det er mega fedt, siger hun med et stort smil og tilføjer, at det ikke kun gælder i hendes egen blomsterbutik.

- Det er det samme, jeg får at vide, når jeg taler med andre butiksindehavere her i byen. Når man går en tur gennem byen, kan man se, at alle caféer og spisesteder er fyldt godt op - især nu hvor det er blevet sommer igen. Det er dejligt, siger Anni Andersen.

Annonce

Flere danskere

Hun fortæller, at der er i år har været - og er - mange flere danskere blandt turisterne, der også tæller en del nordmænd og tyskere.

- Det er for det meste endags-turister, og de er gode til at bruge penge her i Mariager, siger Anni Andersen.

Hun tilføjer, at det er hendes indtryk, at der har været ekstra mange turister i Mariager i år. Og det til trods for, at frikirkens årlige stævne i juli har været aflyst på grund af coronaen.

- Jeg plejer at have travlt under stævnet, så da det blev aflyst, troede jeg, at det ville jeg ikke få i år, men det fik jeg så alligevel, da der var mange andre turister til byen, siger Annie Andersen.

Og det er ikke slut endnu

Selv om mange danskere nu har holdt deres ferie, er turistsæsonen ikke forbi i Mariager.

- Der plejer at blive ved med at komme mange folk helt hen i september, da vi er et sted, hvor der kommer mange endagsturister både i busser og som private. Det tror jeg også vil ske i år. Så nej, turistsæsonen er ikke slut endnu i Mariager, siger Anni Andersen.

- Så som formand for Handelsstandsforeningen i Mariager er jeg glad. Det har været en fantastisk sommer, fastslår hun.

Annonce

Venter med at planlægge efterårsaktiviteter

Uanset hvor sommerligt vejret er i denne tid, så nærmer efteråret sig. Men det er ikke noget, handelsstandsforeningen er begyndt at tænke på i forhold til at planlægge arrangementer.

- Det har vi ikke, da vi har stor respekt for den her corona og de restriktioner, der følger med, siger Anni Andersen.

- Og med fare for at lyde som sådan en tøsedreng, tør vi ikke begive os ud i noget som helst i retning af at arrangere begivenheder i efteråret. Det vil jo være rigtig ærgerligt at gå ud og reklamere for et arrangement, som vi så bliver nødt til at aflyse igen, fordi det ikke er forsvarligt. Derfor vil vi se tiden lidt an, nu hvor det lader til, at smitten blusser op igen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Mariager Avis

- Jeg tager gerne en vikartime

Annonce