Annonce
Mariager Avis

Har du coronafrisure, kan du vinde en klipning i Salon M med Mariager Avis

"Jeg har været solidarisk med kunderne. Mit hår er hverken blevet klippet eller har set en farvepensel under nedlukningen, så der er coronahår for alle pengene", siger indehaver af Salon M, Randi Vestergaard Larsen, der står for gevinsten i Mariage Avis' coronafrisure-konkurrence, hvor læserne kan vinde en klipning i Salon M, Havnegade 12 A i Mariager. Privatfoto
Har Coronanedlukningen været hård ved dit hår, kan du deltage i Maraiger Avis’ konkurrence om en gratis klipning hos Salon M i Mariager, når frisørerne får lov til at genåbne.

Den var der under forårets nedlukning og nu er den ved at være der igen: coronafrisuren.

Frisuren hvor håret har fået en hel del mere længde og fylde end normalt. Frisuren hvor man længes efter at lade professionelle og kyndige hænder bevæbnet med saks og kam gå til angreb på den vildt voksende hårpragt, så lokkerne falder som træernes blade under en efterårsstorm.

Hvornår det atter bliver muligt at sætte sig i den lokale frisørstol, er det stadig for tidligt at gisne om, men når det sker, har du nu mulighed for at få den første og tiltrængte klipning helt gratis ved at deltage i en konkurrence som Mariager Avis har lavet i samarbejde med Salon M, Havnegade 12 A, hvor præmien er en klipning.

Du deltager i konkurrencen ved at indsende et foto af dig selv med coronafrisure samt skrive hvordan du har klaret den aktuelle nedlukning og hvad du glæder dig mest til ved genåbningen.

Indsendte fotos og tekst vil blive bragt i næste uges avis og på Mariager Avis’ hjemmeside.

Sidste frist for at deltage er fredag 5. marts klokken 10 og i faktaboksen her på siden kan du se, hvordan du deltager.

Annonce

Hårdt for økonomien

For indehaver af Salon M, Randi Vestergaard Larsen, er der ingen tvivl om, at denne vinters coronanedlukning har været hård sammenlignet med den tilsvarende i foråret 2020.

- Den har virkelig trukket tænder ud, fordi det har været over lang tid og fordi det har gjort ondt økonomisk, siger Randi Vestergaard Larsen, der ikke mener, at systemet med kompensationer og hjælpepakker til erhvervsdrivende har fungeret optimalt.

- Jeg er taknemmelig for det, jeg har kunnet få, men systemet skal virke og der må jeg sige, at det har været noget molboarbejde med mange gentagelser og meget venten, siger hun.

På privatfronten er det gået lettere med nedlukningen, da Randi Vestergaard Larsen har kunnet være hjemme med sine børn, der går i 1. og 3. klasse og har haft hjemmeundervisning.

- Den største forskel på tiden med nedlukning og en almindelig hverdag er nok, at vi har fået gået nogle flere ture. Vi har også været en del ude i sommerhuset, siger Randi Vestergaard Larsen.

Annonce

Solidarisk med kunderne

Nu hvor genåbningen er ved at komme i gang, glæder Randi Vestergaard Larsen sig mest af alt til at få en almindelig hverdag igen samt selvfølgelig at se sine kunder igen i frisørsalonen.

- Og så glæder jeg mig til at igen at kunne begynde på mine hobbies som eksempelvis linedance, som jeg går til i Assens, siger hun.

Randi Vestergaard Larsen tilføjer at hun også ser frem til at blive klippet og få ordnet håret.

- Selv om jeg er frisør, har jeg været solidarisk med kunderne. Mit hår er hverken blevet klippet eller har set en farvepensel, så der er coronahår for alle pengene, siger hun og ler.

Vind en klipning: Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at indsende et foto af dig selv med din coronafrisure til emailadressen: konkurrence@mariageravis.dk og skrive Coronaklip i emnefeltet.

I mailteksten skal du skrive, hvordan du har klaret den aktuelle nedlukning samt hvad du glæder dig mest til ved genåbningen.

Husk også at skrive dit navn samt adresse og telefonnummer i mailtaksten, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder. Hverken adresse eller telefonnummer vil blive offentliggjort.

Der trækkes lod blandt alle indsendte fotos om en klipning hos Salon M, Havnegade 12 A i Mariager.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er fredag 5. marts klokken 10.

Indsendte fotos vil blive bragt i Mariager Avis samt på avisens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Mariager Avis

Forårsudstilling i Kunstboxen

Annonce