Annonce
Mariager Avis

Heftig gaveregn er klar: Bliver du nummer en million på færgen?

I den her måned forventer Færgeriet, at Udbyhøj Kabelfærge runder den første million passagerer. Overfartsleder Svend Svendsen håber på, at det med lidt reklame, sker hurtigere, end 18. eller 19. juni. Og der er en masse præmier i vente til den heldige. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Der er en gaveregn klar til den heldige passager, der lige netop rammer at blive nummer 1.000.000, der sejler med Udbyhøjfærgen. Det kommer til at ske i juni måned, lyder det fra færgeriet.

Udbyhøj: Kabelfærgen, der blev sat ind på ruten Udbyhøj nord og syd i august 2006, når i denne måned passager nummer en million.

- Det er lidt vildt. Vi forventer,  at det kommer til at ske torsdag 18. eller fredag 19. juni. Men det er vejrafhængigt. Bliver det godt vejr her i weekenden, så går det lidt hurtigere, bliver det dårligt, lidt langsommere. Men når vi nu gør opmærksom på det, så håber vi på, at det går hurtigt, siger overfartsleder Svend Svendsen.

Der er siden 2006 overført næsten 500.000 køretøjer, og de årlige overførsler ligger mellem 65.000 og 78.000 passagerer.

Annonce

Her i coronatiden har der været en stigning i passagertallet. Flere har kørt en tur og snuppet færgen over. Omkring fem procent, siger overfartslederen.

Der er en sand gaveregn i vente til passager nummer en million. Færgeriet vil sammen med de nærmeste kollegaer, i  Udbyhøj-området spændende og Randers Naturpark, fejre begivenheden med lidt overraskelsesgaver til den passager, der bliver nummer en million.

Masser af gaver

- Vi har fået en del gaver fra sponsorer, der gerne vil være med til at fejre begivenheden, siger Svend Svendsen.

Den heldige passager kan glæde sig til:

Gratis overfart via et rabatkort til en værdi af 1000 kroner fra Færgeriet.

En overnatning på B og B, Udbyhøj, til en værdi af 750 kroner.

Fem dagsbilletter til Kyst og Fjordcentret, Voer, til en værdi af 475 kroner.

Fem gange kaffe med lagkage på Cafe Færgestedet i Mellerup til en værdi: af 500 kroner.

En gavekurv fra Spar, Øster Tørslev til en værdi af 500 kroner.

Et gavekort til menu på Færgehytten i Udbyhøj Syd til en værdi af 500 kroner.

Et gavekort til menu på Havfruen i  Udbyhøj Marina til en værdi af 500 kroner.

Et gavekort til en guidet tur for to i kajak på Randers Fjord til en værdi af værdi 800 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Annonce