Annonce
Mariager Avis

Her får du årets jule- og nytårsmad med hjem: Din guide til lokal takeaway

Orker du ikke selv at stå for tilberedning af årets juleaftensmiddag, kan du få den som takeaway flere steder i lokalområdet, hvor du blot skal lune maden inden, den sættes på bordet. Arkivfoto: Erik Jepsen/Nf-Nf/Ritzau Scanpix
I Mariagerfjord Kommune er der flere muligheder for at bestille årets menu til både juleaften og nytårsaften som takeaway, der bare skal lunes.

Mariagerfjord: Kender du det at tage - eller blive sendt - i byen med en indkøbsseddel så lang og omfangsrig som var det de samlede bilag til en rigsretssag for at handle ind til den traditionelle julemiddag og bagefter spendere timevis i køkkenet med forberedelser til årets ultimative familiemiddag.

Og en uge senere gentager det hele, nu bare for at kunne kreere den ultimative nytårsmenu?

For nogle er dette ren hygge og afslapning, for andre et årligt tilbagevendende mareridt. Sidstnævnte gruppe kan med fordel læse videre, for her får du en oversigt over de steder i lokalområdet, hvor du kan købe en fiks og færdig jule- eller nytårsmenu, der kræver et minimum af tilberedning.

Annonce

Julemenu

Annonce

Helles Køkken

Toretters juleaftensmenu.

Hovedret: Saftig andesteg med hvide kartofler, brunede kartofler, hjemmelavet rødkål og agurkesalat, andesauce, halvt æble med gele.

Dessert: Risalamande med kirsebærsauce.

Alt er som lun selv afhentning 23 december mellem klokken 15 og 17.

Pris per person: En ret 150 kroner. To retter 180 kroner.

Storegade 35, 9560 Hadsund, tlf.: 7070 2055

Annonce

Føtex Hobro

Fireretters julemenu:

Forret: Koldrøget laks med trøffelmayo og kapers på bund af sprød salat toppet med rugbrødschips.

Hovedret: Confiteret andelår med knuste kartofler, stegt blomkål og ristede hasselnødder. Hertil spidskålssalat med granatæble, stegte svampe og andesauce.

Dessert: Risalamandekage med hvid chokoladecrumble.

Oste: Tre forskellige varianter af Delikatessens oste, syltede valnødder, brændte figner og saltmandler. Hertil bornholmske rugkiks og druer.

Pris per kuvert er 239 kroner.

Der skal bestilles senest fire dage før afhentning.

Adelgade 39, 9500 Hobro

Annonce

Mariager Bistro & Konditori

Toretters juleaftensmenu lavet fra bunden:

Hovedret: Sprødstegt and med hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål, ½ æble med gele og andeskysuce.

Dessert: Hjemmelavet risalamande med kirsebærsuace.

Alt er tilberedt og skal blot varmes op.

Ved bestilling over 10 kuverter følger mandelgaven med.

Pris per kuvert 195 kroner.

Afhentning 24. december mellem klokken 10 og 13.

Havnegade 12, 9550 Mariager, tlf.: 4254 9550

Annonce

Restaurant Bramslev Bakker

Toretters juleaftenmenu.

Hovedret: And, flæskesteg, hvide og brune kartofler, hjemmelavet rødkål, surt og chips.

Dessert: Risalamende.

Pris: 149 kroner per person.

Afhentning 23. december.

Efter 19. december skal al bestilling og afhentning af juleaftenmenu ske i Theater Restauranten.

Bramslev Bakker 5, 9500 Hobro, tlf.: 2937 5200

Annonce

Restaurant Landgangen

Klassisk julemenu med en forstegt and på 3600 gram, der eventuelt kan leveres udskåret i fire stykker, der blot skal en tur i en 185 grader varm ovn i cirka 20 minutter inden servering.

Som tilkøb kan der bestilles hjemmelavet rødkål, der blot skal varmes op i en gryde samt andeskysauce, der lige skal op at koge.

Det eneste man selv skal sørge for er kartoflerne.

Pris: En hel and koster 400 kroner og ½ and 250 kroner.

Sidste bestilling modtages 20. december klokken 15.

Afhentning er mellem klokken 10 og 11, hvor det eksakte tidspunkt oplyses ved bestilling.

Oxendalen 1, 9550 Mariager

Annonce

Nytårsmenu

Hvis du hellere vil være sammen med gæsterne end stå timevis i køkkenet nytårsaften, kan du bestille takeaway menuer flere steder, der kræver miminal tilberedning. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Café Salt

Omfavnsrig buffetmenu til årets sidste dag. I menuen indgår appetizers til dronningens nytårstale bestående af oste, salami sticks, diverse tilbehør og baguettes.

Selve menuen indledes med forret i form af laks, tigerrejer og krebs.

Hovedretterne er stegt kalvefilet og unghanebryst med diverse tilbehør som blandt andet aspargeskartofler, porretimbale, salat og svampesauce.

Til dessert er der chokoladebrownie og igen med diverse tilbehør.

Pris: 359 kroner per person og der skal bestilles til minimum to personer.

Menuen skal bestilles og betales senest 18. december og afhentes 31. december klokken 11-13.

Ny Havnevej 6 9550 Mariager

Davinci Restorante

Fireretters menu:

Appetizer: Lun italiensk foccacia med rosmarin, cherrytomat og oliven. Fyldt med emmentaler og parmaskinke.

Mellemret: Jomfruhummer med cherrytomater, trøffelolie, lime, brøndkarse og urter. Hertil brød fra stenovn.

Hovedret: Oksemørbrad (sous vide) vendt i krydderier. Hertil vildtsvampe, kartoffel gratin og timian/trøffelsauce

Dessert: Hjemmelavet is parfait med nødder, karamel og rugbrødsknas.

Der medfølger en nem tilberedningsvejledning og -video.

Minimum er to kuverter.

Pris per kuvert er 389 kroner.

Menuen skal bestilles senest 29. december og maden kan afhentes 31. december fra klokken 12 til14.

Havnevej 7, 9560 Hadsund, tlf.: 9857 5252/2227 5014

Føtex Hobro

Fireretters nytårsmenu:

Appetizer: Saltet, røget andebryst med rygeost og syltet grønt. Braiseret gris, trøffelmayo, bær og sprød rugbrødsknas.

Forret: Dampet torsk på bund af græskar og squash, hertil cremet hummersauce og surdejsbrød.

Hovedret: Oksemørbrad med kartoffelgratin, broccolisoufflé, ristet kejserhat, syltede rødløg og Karl Johan sauce.

Dessert: Gateau Marcel chokoladekage med høvlet hvid chokolade. Hertil rabarberkompot, vaniljefraiche og crumble.

Pris er på 279 kroner per kuvert.

Føtex tilbyder også en børne nytårmenu bestående af:

Forret: Nachos med cheddar og salsa.

Hovedret: Kyllingespyd, kyllingedrumstick og nuggets, hertil gnavegrønt og ketchup.

Dessert: Pandekager med chokoladefyld, rabarberkompot og blåbær.

Pris er på 89 kroner per kuvert.

For både voksen- og børnemenuer gælder, at der kan bestilles ned til én kuvert.

Menuerne skal bestilles senest 28. december og afhentes 31. december klokken 10-14.

Adelgade 39, 9500 Hobro

Mariager Bistro & Konditori

Tilberedt fireretters nytårsmenu, der blot skal opvarmes:

Starter: Røget torsk serveret med rødbedesalat, peberrodscreme, syltede løg, karse og smørristet rugbrød.

Forret: Hummerravioli serveret med skummende hummerbisque, blomkål, porre og purløgsolie.

Hovedret: Dansk kalveryg serveret med fondant kartoffel, fyldt portobello, selleri, gulerødder med gremolato og rødvinssauce.

Dessert: Omelet en surprise. Nøddebund med mørk chokolade, hindbærcurd, hindbærsorbet og vanilleis overtrukket med marengs serveret med hindbærsirup og bær.

Pris per kuvert 438 kroner.

Som tilkøb kan man vælge snacks til dronningens nytårstale eller som appetizer bestånde af røget okse med cherrytomater og seranoskinke med mozarella på spyd, hjemmelavet grissini, bruchetta med hvidløg, basilikumpesto og cornichons.

Pris for dette tilkøb er 65 kroner per kuvert.

Afhentning 31. december mellem klokken 13 og 15.

Havnegade 12, 9550 Mariager, tlf.: 4254 9550

Restaurant Bies Bryghus

Treretters nytårsmenu:

Forret: Laksetatar med urter, syltede sennepsfrø, syltet løg, bøgehatte, trøffelmayo samt sprød rugbrød.

Hovedret: Bøf af oksemørbrad med ølbraiseret gulerod, bagte beder, pommes Anna med bacon og en kraftig glace.

Dessert: Medaljon med skovbær Cream, vanilje Cream, friske bær og hvid chokolade.

Pris: 368 kroner per kuvert.

Desuden kan der bestilles en tapasanretning med tre slags charcuteri med brød og smør til dronningens nytårstale eller natmad. Pris 78 kroner per person (minimum to personer)

Afhentning 31. december klokken 9-15.

Adelgade 26, 9500 Hobro, tlf.: 9852 5298

Restaurant Fu Lin

Sushi-nytårsmenu bestående af:

Starters: Gyoza med kylling, vegetarruller og laksesashimi.

Maki: Spicy laks, california, ebi deluxe, salmon deluxe, tempura chicken big og california big.

Nigiri: Laks, tun, reje og flamberet laks.

Tilbehør: Soja, wasabi, ingefær og chilimayo.

Menuen er på i alt 78 styk (fire-fem personer) og koster 598 kroner.

Bestilles senest 30. december med afhentning 31. december klokken 12-18.

Adelgade 65, 9500 Hobro, tlf.: 9828 2899

Restaurant Bramslev Bakker

Treretters nytårsmenu.

Forret: Hummerbisque, små urter, kulmule og hjemmelavet brød.

Hovedret: Kalvetournedo, brombærglace, rodfrugter, jordskokker, æble og kål samt smørristede bouillonkartofler.

Dessert: Cheesecake ala tiramisu.

Pris per person er 389 kroner.

Der kan tilkøbes smørrebrød for 28 kroner stykket.

Afhentning 31. december klokken 12-14.

Efter 19. december skal al bestilling og afhentning af nytårsmenu ske i Theater Restauranten.

Bramslev Bakker 5, 9500 Hobro, tlf.: 2937 5200

SuperBrugsen i Hadsund, Hobro og Mariager

Fireretters nytårsmenu:

Appetizer: New York-inspireret roll med skaldyrssalat, sprøde løg og rød shiso.

Forret: Koldrøget triple pepper laks med hvide asparges ravioli, calamansi hollandaise, rugbrødschips og grønne syltede ferskner.

Hovedret: Oksemørbrad, braiseret letrøget gris og rødvinssauce. Tilbehør: Ratte du Touquet-kartoffel, bøgehatte, asparges og syltede borettaneløg.

Dessert: Panna cotta med bær-coulis, Yuzu, yoghurt-crumble, friske hindbær og rød Shiso.

Pris er på 299 kroner per kuvert, der skal bestilles minimum to kuverter.

SuperBrugsen tilbyder også en nytårsmenu til børn (dog ikke i alle butikker) bestående af:

Forret: Mini forårsruller med japansk kålmix og sur-sød sauce.

Hovedret: Kyllingespyd med flødekartofler, BBQ-sauce og snackgrønt med hummus.

Dessert: Mini donuts med vindruer.

Pris er på 95 kroner per kuvert.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Adnan åbner spisested i Mariager og drømmer om selv at flytte med

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Fortiden dukker op af jorden, når Rasmus Nielsen går en tur

Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

En joke blev til et maratonløb: Efter fire års træning i Mariagerløberne fejrede Anni 50-års fødselsdag med at løbe et maratonløb.

Mariager Avis

Direktør for Himmerland Boligforening: - Byggerier skal  ikke kun have værdi for dem, der går forbi

Mariager Avis

Udvalgsformand tager kritik af nye boligers højde helt roligt: De eneste boliger, de kan genere, er deres egne

Ugeavisen Bramming

Skinner fra Grindstedbanen får nyt liv på veteranbane

Mariager Avis

Kirsten og Camilla er vilde med at bade, især når der er is på vandet

Mariager Avis

Efter 14 år på genbrugspladsen: Jeg er blevet en genbrugsnørd

Mariager Avis

Indbrud hos Kylling og Co: Pengeskab stjålet

Mariager Avis

Dorthe har tabt sit hjerte til en lille, blå fugl: Se de fantastiske billeder fra hendes 'hemmelige sted'

Mariager Avis

Corona og mangel på personale truer ældreplejen: Overvejer at indføre nødberedskab

Mariager Avis

Anne Grethe vandt over Danmarks Naturfredningsforening: Fredning af Dania Kridtgrav er ophævet

Mariager Avis

Her får du årets jule- og nytårsmad med hjem: Din guide til lokal takeaway

Mariager Avis

'Gratis juleøl fra 17 - 18': Tidligere politiker brugte overskudslager til at fejre 'forkert dom' af Støjberg

Mariager Avis

Udvalgs- og bestyrelseskabalen gik op i byrådet Så er byrådet konstitueret: Se alle poster her

Mariager Avis

Krav om coronapas for alle kommunalt ansatte i Mariagerfjord Kommune: Kommunale ledere skal foretage stikprøvekontrol

Mariager Avis

Millionbeløb sendes efter Mariager-festival: - Nu kan vi koncentrere os om at skabe rammerne

Mariager Avis

Ny driftsbestyrerveteranjernbanen: Katrine er på flere måder en mønsterbryder

Mariager Avis

Restaurant genåbner med ny forpagter: Nyt liv i Hobro-restaurant

Mariager Avis

Mere og yngre girlpower i det nye Mariagerfjord byråd

Mariager Avis

Konservativ er nyt medlem af den skrumpede 'Mariager-gruppe'

Mariager Avis

Eksperterne har fældet dom over spækhuggeren, og der er ikke stor optimisme:  - Vi er enige om, at den ikke er strandet

Mariager Avis

Se dronevideo af spækhugger, fanget mellem revlerne nær Øster Hurup: - Jeg er ikke ekspert, men jeg synes, den ser stor ud

Annonce