Annonce
Mariager Avis

Her kan du skyde for sjov: Kronjylland får en ny paintballbane

I alt er der 2.000 kvadratmeter bane at boltre sig på på den nye paintballbane, og der er en god blanding af små mørke steder og en åben gårdsplads. PR-foto
På området findes en gammel trelænget gård, som er blevet ryddet og derefter bygget op med dækninger og forhindringer. I alt er der 2000 kvadratmeter bane at boltre sig på.
Annonce

Gjerlev: Kronjylland har fået en ny paintballbane, efter at den forrige er lukket ned, lyder det i en pressemeddelelse fra Randers Paintball & Kronjyllands Hardballbane, der netop har åbnet banen.

- Der er tale om et helt nyt sted med helt nye og sjove muligheder. På området er der en gammel trelænget gård, som er blevet ryddet og derefter bygget op med forskellige dækninger og forhindringer. I alt er der 2000 kvadratmeter bane at boltre sig på, og der er en god blanding af små mørke steder og en åben gårdsplads. Banen har plads til 16 spillere ad gangen, men skulle man være flere, så laver vi opdeling med ekstra hold. Kampene er intense, og der er garanti for action fra startfløjt, lyder det fra Casper Wolff, der er ejer og stifter af Randers Paintball & Kronjyllands Hardballbane. Han tilføjer:

- Alle grupper er velkomne hos Randers Paintball, om det så er firmaer, en gruppe venner eller sportshold. Det eneste krav er, at man er minimum seks personer.

Annonce

Længe undervejs

Banen har været længe undervejs, da alle godkendelser, forsikring og en god baneopbygning var essentiel inden åbning. Mellem spil står man under tag, og skulle vejret byde på regn fra oven, så er det også muligt kun at spille inden døre. Man får mulighed for at prøve en masse forskellige spændende spil ved et besøg på gården. Der dystes i de klassiske "capture the flag" og "team deathmatch", men også flere specielle spil.

Når man lejer sig ind, får man både våben, ammunition og beklædning med.

Der er parkering lige op ad spilleområdet, og har man ikke adgang til bil, holder bussen lige ved døren. Banen ligger på Hadsundvej i Gjerlev.

Al information om stedet findes på www.randerspaintball.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce