Annonce
Mariager Avis

John Frandsen sprængte skalaen i 2020

Ejendomsmægler John Frandsen melder om fremgang på alle parametre i løbet af  2020. Foto: John Frandsen
Sidste år blev endnu et rekordår for ejendomsmæglerkæden.
Annonce

Mariager: Ikke mange andre virksomheder har som Ejendomsmægler John Frandsen haft et rekordår i 2020 – et år, hvor danskerne har haft tid til at reflektere over og rykke på deres boligdrømme.

Året bød for firmaets vedkommende på 64 procents vækst i salget af sommerhuse, 34 procents vækst i skødeomsætningen og 30 procents vækst i salg af landbrug. Dermed blev det endnu et rekordår for John Frandsen, som - målt på alle parametre - i alt har haft 35 procent højere omsætning end i rekordåret 2019.

Og det vidner om succes, for tal fra Boligsiden viser, at boligmarkedet som helhed vækstede med 22 procent.

Annonce

Tendensen fortsætter

Væksten på boligmarkedet skyldes dels en lav rente, men også den verdensomspændende pandemi, der tvang danskerne til at blive hjemme. Her havde mange nemlig god tid til at finde ud af, at et sommerhus kunne være en god investering, ligesom også en del danskere besluttede sig for at flytte ud af lejligheden og ind i en villa med plads til både vovse og Volvo.

- Vi har oplevet et ekstremt højt salg af sommerhuse, villaer og landbrug. Og vi kan se, at forbrugerne rykker fra de større byer til de mindre. Og det er her, vi har vores markedsområde, men det er vigtigt at sikre, at vi fortsat får emner til salg i omegnsbyerne, for vi forventer, at tendensen fortsætter, siger John Frandsen.

Annonce

Flere butikker

Lige nu har John Frandsen 33 butikker, fire erhvervsafdelinger og to landbrugsafdelinger, og hele tiden kommer flere til. Senest er der åbnet butikker i Kolding og Lemvig, ligesom John Frandsen også altid er på udkig efter nye mæglere til holdet.

- Vi er i gang med at lave aftaler med nye partnere. Vi tror på mennesket. Vores ejendomsmæglerforretninger skal ejes via partnerløsninger, ikke kapitalgiganter. Og samtidig vægter vi uddannelsen af vores trainees meget højt og giver dem gode udviklingsmuligheder, siger John Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce