Annonce
Mariager Avis

Jubilæumsnytårskoncert i Mariager Kirke

Det er nu 10 år siden, at Mariager Kirke fik sit 46 stemmers Bernard Aubertin-orgel, og ligeledes er det 10 år siden, at man begyndte med en årlig nytårskoncert i kirken. Begge jubilæer bliver markeret søndag 5. januar med en jubilæumsnytårskoncert. Privatfoto
Annonce

Mariager: Søndag 5. januar klokken 16 indbyder Mariager Kirkes organist, Mikael Ustrup, til nytårskoncert med hele to jubilæer på dagen. Dels fandt den første orgelnytårskoncert sted i 2010, og nytårskoncerten har været en fast tradition lige siden, og dels er det 10-året for opstillingen af kirkens 46 stemmers Bernard Aubertin-orgel. I den anledning spilles næsten det samme koncertprogram, som blev spillet ved nytårskoncerten i 2010.

Dengang var det dog de absolut sidste toner, der blev spillet på det ”gamle orgel”, mens intet af programmet i de forløbne 10 år har været spillet på det nye orgel. Mikael Ustrup har hele tre store toccataer på programmet. En fransk toccata af Theodore Dubois indleder koncerten, mens Bachs doriske toccata og fuga spilles i midten af programmet. Inden der sluttes med Widors store toccata.

/exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce