Annonce
Mariager Avis

Køb Mariager julekalender og støt byens julebelysning

Anni Andersen formand Mariager handel med julekalender. Foto: Line Mikkelsen
I år lancerer Mariager Handel en Mariager julekalender med ekstraordinære tilbud og rabatter samt julehilsner fra medlemsbutikkerne. Julekalenderen giver desuden mulighed for at vind præmier for i alt 10.000 kroner.

Mariager: I weekenden 14- 15. november bliver det store juletræ på Tovet i Mariager tændt, og samtidig tændes den øvrige julebelysning rundt omkring i byen.

- Julen er lysenes fest - og hele festen begynder med, at det store smukke juletræ skal tændes, siger Anni Andersen, formand for Mariager Handel.

Hun tilføjer, at traditionen de seneste mange år har været at tændingen markeres med fest, musik, sang og besøg af selveste julemanden. I år - på grund af covid19 og reglerne omkring forsamling - tændes juletræet og julebelysningen imidlertid på en anden måde.

Annonce

Støtte julebelysningen og vind præmier

Annie Andersen fortæller, at som noget nyt lancerer Mariager Handel i år en Mariager julekalender.

Bag kalenderens 24 låger er der masser af julehilsner fra butikkerne, der er ekstraordinære juletilbud og konkurrencer, med en samlet præmiesum på 10.000 kroner.

Julekalenderen kan fra 14. november købes i Mariager Handels medlemsbutikker til 50 kroner stykket.

- Salget af julekalenderne går ubeskåret til drift og udvikling af byens juleudsmykning, siger Anni Andersen og fortsætter:

- Det har traditionelt været Mariager Handel, der har stået for at byen bliver flot juleudsmykket, og hvert år har vi i foreningen brugt mange penge til det. Vi vil gerne udvikle julebelysningen i fremtiden, men da driften af det vi allerede har er en stor udgift for os, håber vi, at rigtig mange vil støtte op og købe julekalenderen.

Annonce

Køb julegaverne lokalt

Anni Andersen fortæller, at under coronaepidemien har man i Mariagers butikker med stor glæde kunnet se, at Mariagers borgere støtter op om det lokale butiksliv ved at købe lokalt.

- Det håber vi fortsætter, når julehandlen starter. Vores butikker bugner med spændende inspiration til julegaver og julegodter, rigtig mange butikker bringer også gerne gaverne ud til kunderne, så vi håber - på trods af corona - at se rigtig mange lokale, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Annonce