Annonce
Mariager Avis

Kreativ højtid på Kulturskolen

Kulturskolen har tidligere arrangeret klassisk koncert i Mariager Kirke. I år sker det på gymnasiet. Foto: Mariagerfjord Kulturskole
I Mariagerfjord Kulturskole er julen hvert år en kreativ højtid, og igen i år er december spækket med kreative indslag fra Kulturskolens elever.
Annonce

Mariagerfjord: Der bliver rig mulighed for at komme i julestemning, når Mariagerfjord Kulturskole sætter gang i alle sine juleaktiviteter.

Et af de større julearrangementer er den store familiejulekoncert med kommunens 4. klasses elever og Randers Kammerorkester.

Det er 200 elever fra Mariager Skole, Assens Skole, Solhverv Privatskole, Hadsund Skole, Mariagerfjord Idrætsskole og Vindblæs Friskole, der sammen med Randers Kammerorkester skal på scenen i den store sal på Mariagerfjord Gymnasium 18. december.

Børnene får en stor oplevelse sammen med et professionelt kammerorkester foran et stort publikum. De hører og ser - måske endda for første gang - den klassiske julemusik og de flotte klassiske instrumenter udfolde sig. Billetter sælges på www.himmerlandsbilletten.dk.

Desuden vil der være rytmisk julekoncert i Ishuset 16. december, hvor sammenspilshold, talentklasseelever, instrument- og sangelever leverer en super afvekslende koncert med julen som tema.

På Havbakkeskolen, Hadsund Skole og Arden Skole har musikeleverne inviteret familie og venner til hyggelige koncerter i december, og så er der Korskolens mange julekoncerter med både elitekor og voksenkor.

I år inviterer også Kulturskolens billedkunstelever til to juleferniseringer, hvor man kan få et indblik i billedkunstfagets verden.

Sammen med Korskolens to store julekoncerter på gymnasiet 8. december kan publikum opleve de mange kreationer, som billedkunsteleverne har arbejdet på siden skoleårets start. Eleverne står klar til at vise deres kunst frem både inden koncerterne, og når publikum går til pause.

Det samme er de sammen med julekoncerten i Arden 17. december, hvor alle er velkomne til en hyggelig eftermiddag med koncert og udstilling på Arden Skole.

Hvis man er glad for klassisk musik, og har lyst til at opleve en underholdende koncert, så skal man tage forbi Døstrup Kirke d. 16. december. Her kan publikum opleve 'De ni læsninger' til en skøn julekoncert med Kulturskolens klassiske musikelever.

De ni læsninger er en forberedelsesgudstjeneste til julen. I nogle kirker holdes den i forbindelse med en almindelig gudstjeneste, men her bliver den afholdt som en særskilt gudstjeneste med sang, fællessang og instrumentale indslag. Navnet dækker over, at der i løbet af gudstjenesten læses ni bibeltekster. Koncerten er gratis og alle er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce