Annonce
Mariager Avis

Kulturskolen er klar igen

Mariager Fjord Kulturskoles undervisere. Tilsendt foto
På Mariagerfjord Kulturskole glæder de sig til at starte skoleåret 20/21 og er lige nu i gang med at finpudse skemaer og udvikle aktiviteter til året, der kommer.
Annonce

MARIAGER: Allerede inden sommerferien blev Mariagerfjord Kulturskole genåbnet for fremmøde-undervisning, og nu glæder skolen sig til at kunne byde velkommen til eleverne igen.

- At kunne starte året er os til stor glæde, da foråret 2020 - som i resten af samfundet - har budt på mange forandringer afledt af covid-19. I kunstfag og læring af kunstfag er relationen mellem underviser og elev helt central. Derfor ser vi meget frem til at møde alle 'live' igen. Så for os er 24. august en festdag, når vi igen åbner dørene, fortæller kulturskoleleder Finn Elias Svit.

Skolen har endnu ledige pladser på en række fag. De ledige pladser er både til musik, dans og billedkunst samt få pladser til dramaundervisning, og der er også åbent for tilmelding til Korskolens sangprøver.

- Vi har en skole, der tilbyder undervisning til både børn, unge og voksne. Det er således ikke alderen, der er afgørende, men viljen. Det er aldrig for sent at komme i gang med et kreativt fag, siger kulturskolelederen.

Annonce

Kreative fag for alle aldre

De fleste fag er fra cirka syv års-alderen, men hvis børnene har lyst til at komme i gang med et musikfag inden da, så kan de gå på et af Kulturskolens forskolehold.


På Kulturskolen lykkedes vi i foråret med medarbejdernes fine indsats hurtigt at omstille os til at tilbyde undervisning på digitale platforme

Kulturskoleleder Finn Elias Svit


På billedkunstlinjen er der plads til masser af fri fantasi. Her arbejdes med tegning, maleri, collage, former og farvelære og eleverne arrangerer også deres egne udstillinger.

Dramaeleverne laver rollespil og improvisationsøvelser mens eleverne på danseholdet danser fede koreografier, og så har begge hold forestillinger i løbet af året.

- På Kulturskolen lykkedes vi i foråret med medarbejdernes fine indsats hurtigt at omstille os til at tilbyde undervisning på digitale platforme.

- Det har vi lært meget af, og med de nye kompetencer, vi har tilegnet os i den periode, vil vi, hvis smitteantallet eventuelt måtte medføre endnu en nedlukning, hurtigt kunne reetablere den online undervisning som et alternativ til fremmøde-undervisning, fortæller Finn Elias Svit.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Annonce