Annonce
Mariager Avis

Kvinderne vil bare til Hadsund: Arrangørerne bag Beauté Pacifique Kvindeløb har fået 550 tilmeldinger

Den 14. maj kan deltagere i kvindeløbet i Hadsund igen glæde sig over den smukke udsigt fra Hadsund Broen, der passere på både ud- og hjemvejen. Privatfoto
Beauté Pacifique og Mariager Fjord Orienteringsklub har foreløbigt fået 550 tilmeldinger til kvindeløbet den 14. maj i Hadsund.
Annonce

Hadsund: Når startskuddet til årets Beauté Pacifique Kvindeløb lyder den 14. maj i Hadsund vil der formentlig være "fuld hus" på deltagersiden. Her kun tre uger efter tilmeldingen åbnede har man allerede fået 550 tilmeldinger. Det kommer ikke helt bag på arrangørerne, der sdste år måtte lukke for tilmeldingen allerede en måned før løbet, som samtidig satte deltagerrekord på 1.500 kvinder.

- Og det er netop de 1.500 løbere, der igen bliver plads til, så arrangørerne opfordrer derfor til hurtig tilmelding, idet der allerede på nuværende tidspunkt er flere tilmeldte end sidste år på samme tid, udtaler en af klubbens stævneledere Jens Chr. Dalgaard i en pressemeddelelse.

I stævneledelsen er vi stadig noget benovede over, at vi i ”lille” Hadsund kan samle så mange kvindelige løbere på en ganske almindelig torsdag aften, og hvor deltagerne kommer helt fra Vejle og Horsens i syd, Holstebro og Viborg i vest og Hjørring og Frederikshavn i nord, siger Jens Chr. Dalsgaard.

På nuværende tidspunkt har 550 tilmeldt sig årets Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund, som Mariager Fjord Orienteringsklub står bag samme med Beauté Pacifique. Dermed er man godt på vej mod de 1500 deltagere, der er det maksimale antal. Privatfoto
Annonce

Gaveregn

Som sædvanlig venter der de mange løbere en fantastisk oplevelse på havnefronten i Hadsund. Ruten bliver der ikke pillet ved, idet løberne jo her får måske Danmarks smukkeste fem kilometer-tur, der går over Hadsund Broen på både ud- og hjemtur, gennem den smukke og netop udsprungne skov i Thygeslund, inden selve opløbet ved Hadsunds nye kanal og havnebassin.

Som tidligere år vil der også blive uddelt en masser lodtrækningspræmier til heldige deltagere. Sidste år skænkede de lokale butikker og virksomheder hele 192 stk., fortæller Jens Chr. Dalgaard, og mon ikke også vi når derop igen, vurderer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce