Annonce
Mariager Avis

Leif Skaarup er igen borgmesterkandidat for S i Mariagerfjord

Viceborgmester Leif Skaarup gør et nyt forsøg på at tage borgmesterposten i Mariagerfjord. Arkivfoto: Annelene Petersen
Han lægger op til at fortsætte det brede samarbejde mellem politikerne i byrådet.
Annonce

Mariagerfjord: Socialdemokratiet i Mariagerfjord har genvalgt viceborgmester Leif Skaarup, Skjellerup, som partiets borgmesterkandidat ved næste års byrådsvalg.

Leif Skaarup, 48 år, har været medlem af Mariagerfjord Byråd siden 2013, og da han stillede op igen til byrådsvalget i 2017, var det som partiets borgmesterkandidat. Dengang fik han 2000 personlige stemmer, men med borgerligt flertal i Mariagerfjord måtte Skaarup tage til takke med posten som viceborgmester.

De øvrige kandidater er under opstilling, meddeler kredsformand Tommy Sørensen, Lillearden, og kandidatlisten finder sin endelige udformning, når partiet holder sin kredsgeneralforsamling i marts.

- Det er med lige dele stolthed og ydmyghed, jeg igen har fået lov at være Socialdemokratiets borgmesterkandidat, og jeg vil gøre alt for at leve op til tilliden, siger Leif Skaarup.

Leif Skaarup sætter stor pris på at kunne medvirke til at omsætte medlemmernes ønsker til konkret politik samtidig med, at han holder fast i værdier om at være ordentlig, troværdig og ikke mindst medmenneskelig.

- Alle mennesker i Mariagerfjord skal have den hjælp og støtte, de har behov for uanset hvor i livet de er. Vi skal som kommune skabe rammerne om alt fra den trygge barndom, gode uddannelser, et varieret erhvervsliv, et rigt fritids‐ og kulturliv og en værdig alderdom. Vi skal ikke mindst hjælpe de mennesker, der kræver lidt ekstra for at blive en del af fællesskabet, siger Leif Skaarup.

Kendetegnende for arbejdet i Mariagerfjord Kommune er det brede samarbejde, og det lægger Skaarup op til at fortsætte.

Ved siden af sit politiske arbejde er Leif Skaarup ansat i Fonden Hedehuset som afdelingsleder for Cafe På Banen i Hobro samt Café Salt og botilbuddet Harlekin i Mariager.

Til regionsrådsvalget har Socialdemokraterne i Mariagerfjord opstillet tre: Lis Mancine, Øster Hurup, Torben Ringe Christensen, Hobro, og Peter Jensen, Vebbestrup.

Opstillingen skete ved virtuelle valg for partiets medlemmer i Mariagerfjord, og det gav ifølge Tommy Sørensen en oplevelse af, at flere deltog i opstillingen, idet medlemmerne kunne afgive deres stemme hjemmefra. De, der ikke var så it-kyndige, fik hjælp til det, så alle kunne deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce