Annonce
Mariager Avis

Lene Lundsgaard løber med frivillighedsprisen

Lene Lundsgaard, der er formand for Ældre Sagen i Mariageer, har modtaget kommunens frivillighedspris for 2020. Privatfoto
Mariagerfjord Kommune hylder mangeårigt og hjertevarmt engagement for de ældre.
Annonce

Mariager: En ægte ildsjæl løb med laurbærrene, da Mariagerfjord Kommune uddelte frivillighedsprisen på ældreområdet for 2020. Lene Lundsgaard er nemlig et ganske særligt menneske, som altid har et særligt øje for andre og hendes engagement for de ældre sprænger fuldstændig skalaen.

Lene Lundsgaard er formand for Ældre Sagen i Mariager og næstformand i kommunens seniorråd. Desuden er hun medlem af menighedsrådet i Mariager Sogn, hvor hun står bag formiddagshøjskolen og den årlige sommerfest for de ældre. Det er med andre ord ikke tilfældigt, at Mariagerfjord Kommune slet ikke kunne komme uden om Lene Lundsgaard, da prismodtageren skulle findes.


Jeg hører, at Lene ofte glemmer sig selv, fordi hun har travlt med at hjælpe andre.

Lene Nielsen, byrådsmedlem, Mariagerfjord Kommune


- Lene involverer sig i en masse frivillige aktiviteter, der gavner de ældre. Hun er positiv og nærværende, og så er hun meget hjælpsom, diplomatisk og problemløsende. Lene rummer kort sagt alle de gode egenskaber, som kendetegner en rigtig ildsjæl, fortæller byrådsmedlem Lene Nielsen, der har overrakt prisen på vegne af Mariagerfjord Kommune.

Annonce

Fuld af energi

Prismodtageren har ifølge Lene Nielsen et helt utroligt energiniveau.

- Lene er besøgsven og så hjælper hun andre ældre med at handle og komme til læge, tandlæge og kiropraktor. Hun er aktiv i arrangere og afvikle festen for de frivillige, som uddeler kirkebladet. Hun er også Seniorrådets repræsentant i beboer- og pårørenderådet på Plejecenter Fjordvang i Mariager, fortæller Lene Nielsen.

Frivillighedsprisen

Mariagerfjord byråds udvalg for sundhed og omsorg vil gerne hædre de frivillige inden for ældreområdet for på denne måde at værdsætte de frivillige, som gennem deres indsats er med til at skabe et godt liv for de ældre borgere.

En særlig priskomité forestår udvælgelsen af prismodtageren på baggrund af indstillinger fra interesserede.

Formålet med Frivillighedsprisen er:

At hædre og anerkende de frivillige på ældreområdet for deres store indsats.

At understøtte det aktive medborgerskab og det frivillige initiativ.

At synliggøre og skabe opmærksomhed omkring de frivillige på ældreområdet.

At fremme erfaringsdelingen blandt de frivillige.

Lene Lundsgård bor i Buggesgård i Mariager, hvor hun naturligvis er valgt som beboerrepræsentant i boligforeningen. Den slags er følge Lene Nielsen typisk for Lene Lundsgaard.

Annonce

Glemmer sig selv

- Jeg hører, at Lene ofte glemmer sig selv, fordi hun har travlt med at hjælpe andre. Derfor er det også på sin plads, at vi i Mariagerfjord Kommune påskønner hendes flotte indsats med årets frivillighedspris på ældreområdet, slutter Lene Nielsen.

Ud over et diplom, som er det synlige bevis på, at man modtaget frivillighedsprisen, omfatter den også en stor buket blomster og et keramikfad udført af kunstneren Lene Bekker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce